4 Jante tabla Ford Kuga 17 cu anvelope iarna + alte modele

Asadar, va expun mai jos o lista cu ce vand, scopul final este sa imi golesc casa de piese auto:
- jante tabla cu anvelope iarna focus mk2 195/65/15 (uzate, dot 2009), ET50, butuc 63.4 mm. 5x108 300 lei set + 20 piulite (au fost jantele de noi pe Focus-ul mk2 din semnatura)
- jante tabla Kuga pe 17, anvelope 225/55/17 iarna, extra load, 2 sunt nokian din 2015, 2 sunt semperit din 2011 sunt in stare f. Buna, au rezerva de aprox. 5 mm. ET50, butuc 63.4 mm. 5x108 500 lei set (nu stiu daca au senzori presiune, cred ca au ffost pe kuga mk1, am vrut sa le pun pe Focus mk3 de iarna, dar am luat intre timp un set de aliaj)
- Ford Focus Alloy Wheel 6 x 15 Part No 98AB DA
Jantele au montate cauciucuri vara Kormoran 195/60/15, fabricatie 2011. sunt in stare buna pentru 1 sezon, uzura uniforma, strat de 5-6 mm. Recomand schimbarea cauciucului datorita varstei inaintate, nu sunt strambe sau sudate, nu scapa aer, se pot monta direct pe masina cu o echilibrare in prealabil Pret 200 lei buc. (luate din pura pasiune pentru chilipiruri, sunt in stare prea buna sa ajunga la fier vechi)
- set 4 jante originale Mercedes clasa E w211, echipate cu anvelope vara, urme minime de uzura, sunt in stare tehnica perfecta, diametru roata 16 inch, prindere 5x112 7.5J ET42, cod producator A211 401 5602; toate cele 4 jante au montate cauciucuri vara Hankook 225/55/16, fabricatie wk08 2016. in stare f. buna, uzura uniforma, strat de 5-6 mm. nu sunt strambe sau sudate, nu scapa aer, se pot monta direct pe masina cu o echilibrare in prealabil Pret 250 euro (luate din pura pasiune pentru chilipiruri, sunt in stare prea buna sa ajunga la fier vechi)
Imi cer scuze pentru calitatea slaba a pozelor, o cauza ar fi ca am pozat jantele iarna, in frig, la o casa care este in renovare, si pe care vreau sa o golesc cat de curand (de aceea vreau sa le si vand). Faptul ca pe acest site avem limita de incarcare la dimensiunea pozei, m-a facut de asemenea sa incropesc artiificii asupra fisierelor, facandu-le foarte greu de descifrat.
Pentru cei care au rabdare si sunt interesati, promit sa le trimit poze de ansamblu pe whatsapp sau mail.
P.S. nu sunt bisnitar / samsar si nu vreau sa belesc pe nimeni de bani. Produsele sunt la un pret corect in raport cu starea lor si cu ce ofera piata. Sunt dispus la discutii sau propuneri, dar in principiu pretul afisat nu prea e negociabil.
Ca si ultima remarca, anuntul e dublat pentru ca nu am reusit sa dau de un admin care sa il modifice pe cel vechi cu ultimele update-uri necesare in titlu. A nu se considera spam sau ignoranta. Multumesc.
Tel: 0740185070
E-mail: augustinmuresan@yahoo.com
- Fişiere ataşate
Ford Focus mk3 2.0 tdci 163 bhp
My first Youtube channel:
https://youtu.be/v2GhMlEi8u0
...and my second effort:
https://www.youtube.com/channel/UCTRiseGNdK2R2xUtXuojocg
- todhiere
- 1nsane Member
- Maşina: Focus mk2 + Focus mk3 + Mazda MX-5 nb