Switch to full style
Piese si accesorii auto, originale şi aftermarket, noi sau second-hand

Reguli forum

Ai dreptul sa deschizi 1 topic/subiect per sectiune, cu posibilitatea de a crea unul nou doar dupa ce l-ai inchis pe cel activ/deschis.

Ai dreptul sa postezi un mesaj de "UP" doar la 3 zile de la ultimul mesaj scris in topicul/subiectul tau, indiferent daca acesta e "UP" sau nu.
Răspunde

Grila + scrumiera + senzor airbag Mondeo MK4 + altele

28 Aug 2022, 12:36

Am facut putina ordine si am gasit tot felul de piese pentru al meu Mondeo MK4 care ori nu-mi folosesc, ori am ramas cu ele in urma unor schimburi. Lista mai jos cu preturi + poze (cat permite forumul), le "vand" sa scap de ele. Daca sunt doritori, pot trimite mai multe poze in privat :D. Daca mai gasesc anumite piese, voi actualiza lista. Se pot vedea local prin Iasi, dar in functie si de volum, se pot expedia prin curierat.

1. Grila superioara Mondeo MK4 pre-facelift, vopsita gri. Am inlocuit-o cu una pe negru. Are cromul lipsa, poate place cuiva s-o foloseasca asa. Arata binisor pentru varsta ei, nu are nimic rupt. Pret 50 RON.
2. Senzor impact airbag frontal - cel din trager fata. Am inlocuit tragerul pe masina mea si am zis sa-l pastrez, ca cine stie. Este "ca nou" Pret 30 RON.
3. Scrumiera + bricheta (pachet fumatori) pentru Mondeo MK4. Mici semne de uzura, dar se prezinta foarte bine. La mine in masina nu se fumeaza, deci poate trebuie cuiva sa-si completeze "dotarile" :) Pret 30 RON.
4. Racord flexibil 250mm/50mm Bosal. Nou, nefolosit, cumparat pentru al meu Mondeo, dar NU SE POTRIVESTE pe MK4! Este de o calitate foarte buna, nu e facut doar din "sarma". Poate se nimereste sa trebuiasca cuiva pe alta marca auto. Pret 40 RON.
5. Electromotor now Lauber, sigilat, in cutie, cu piese de origine Bosch, pentru masini din gama VAG - VW, Audi, Skoda. Se potriveste pe majoritatea motorizarilor VW, Audi, Skoda, poate si Seat. A fost cumparat pentru un Passat B5.5 care l-am avut inainte de Mondeo, dar s-a vandut si am ramas cu el. Pret de nou ~470 lei, eu il dau cu 200 lei.

Ma puteti contacta ori prin mesaj privat, ori lasati un mesaj direct aici.
Fişiere ataşate
electromotor-vw.jpg
racord.jpg
scrumiera.jpg
snz-impact.jpg
grila-sup.jpg

Re: Grila + scrumiera + senzor airbag Mondeo MK4 + altele

05 Sep 2022, 08:55

Valabil.

Re: Grila + scrumiera + senzor airbag Mondeo MK4 + altele

13 Sep 2022, 10:21

Up

Re: Grila + scrumiera + senzor airbag Mondeo MK4 + altele

19 Sep 2022, 13:23

Mai dam cu un "sus" :)

Re: Grila + scrumiera + senzor airbag Mondeo MK4 + altele

04 Oct 2022, 16:03

Valabil
Răspunde