Vanzari piese şi accesorii auto

Amplificator si corector de sunet android auto, modul canbus

Piese si accesorii auto, originale şi aftermarket, noi sau second-hand

Moderatori: DGAlexandru, verga_Cip

Reguli forum
Ai dreptul sa deschizi 1 topic/subiect per sectiune, cu posibilitatea de a crea unul nou doar dupa ce l-ai inchis pe cel activ/deschis.

Ai dreptul sa postezi un mesaj de "UP" doar la 3 zile de la ultimul mesaj scris in topicul/subiectul tau, indiferent daca acesta e "UP" sau nu.

Amplificator si corector de sunet android auto, modul canbus

Mesajde Fordus 10 » 26 Sep 2025, 17:20

Vand un amplificator si corector de sunet pentru navigatiile auto cu android.
Se pot regla dupa preferinte - inaltele, mediile si basii. Se conecteaca la navigatia auto prin cablul dedicat, fara nici un fel de modificare.
Este minunat pentru navigatiile care au o amplificare slaba, fara dinamica.
A fost utilizat trei luni. Am achizitionat o alta navigatie mai performanta si nu mai am nevoie de amplificare.
Pretul de achizitie a fost 240 lei. Pret de vanzare 160 lei.

Mai am si un modul canbus Raise universal nou, compatibil cu toate marcile auto. El este setat pentru un ford focus. Setarea se poate schimba din navigatia auto. ( pret modul Raise - 70 lei )
Modulul permite diferite setari pentru masina si afiseaza comenzile pe navigatia android.
Fişiere ataşate
6..jpeg
4..jpeg
5..jpeg
2..jpeg
1..jpeg
3..jpeg
2...jpeg
Fordus 10
Ford Freak

Maşina: ford focus 2008 1.4 80cp trend
VIN: 12345678910123456