Ford Racing 3,Nfs underground 2..etc discutii pareri
28 Oct 2008, 09:18
Se apropie sfarsitul de an si firmele de joace au inceput deja sa-si scoata pe piata produsele.
Deja s-au lansat FarCry 2, Dead Space, Fallout 3, Spiderman - Web of Shadows ... .
Maine apare si Red Alert3 (abia il astept

).
Dead Space este super super dar tre sa fii tare la motoras ca sa-l joci seara solo.
Fallout 3 amu' il dau jos dar din trailere pare super.
28 Oct 2008, 09:37
eu astept gta. pina la sf lui noiembrie mai este.
28 Oct 2008, 10:22
Si eu astept GTA. Pana acum vroiam sa iau ps3 pentru jocu asta, dar de cand s-au anuntat ca ii dau drumul pe pc m-am razgandit.
28 Oct 2008, 10:54
GTA San Andreas nu mi-a din cauza camerei cand erai in masina ( nu se ducea in spatele masini imediat cum luai o curba - ramanea lateral).
Sper ca la IV sa nu fie asa.
Oricum astept mai mult TR- Underworld, NFS- Undercover, Prince of Persia 4.
Genul actionÄadventure imi place mai mult
28 Oct 2008, 12:27
Fallout 3 abia ce l-am luat de pe torente . .
28 Oct 2008, 12:33
Far Cry 2 zici ca e GTA

misiuni, invarteli, ametesti pana ajungi undeva... si mai rau e ca folosesti un incarcator sa impusti 2-3 inamici.
28 Oct 2008, 12:57
alexsar good point. Si mie mi se pare mai slab la gameplay decat primul.
29 Oct 2008, 21:07
mie -sunt genul de om care joc orice 3d shooter- farcry2 mi se pare penal si plictisitor si ireal, grafica e bestiala si engineul e facut bine si nu cere resurse multe dar la capitolul gameplay e efectiv repetitiv de zici ca cei care au stat si au framantat ca sa scoate jocul asta au fost beti - ca o parodie seamana cu reclama aia la (mezel) - "fac doar drumul magazin-acasa magazin-acasa" - in farcry2 faci doar drumul safe-house - zona cu inamici - safe-house zona cu inamici - cei drept drumul poti sa il faci cu diverse mijloace de transport

eu m-am jucat aseara cam o ora pentru ca imi place grafica - si probabil ca o sa ma mai joc cand voi simti ca mor de plictiseala.. -pana atunci cand vreau sa joc ceva tot cs:s e pe primu loc
29 Oct 2008, 21:47
Un site interesant care va arata unde se situeaza sistemul vostru si daca va rula OK jocurile momentului:
http://www.yougamers.com/gameometer/10291/ (aici test pentru Fallout 3, apoi va tine minte configuratia si va da direct rezultatul la jocurile alese din lista).
30 Oct 2008, 08:39
GATAAAAA,

a iesit si RA3 varianta RELOADED. Pt. asta las Dead Space si Fallout3 ca de FarCry2 m-am lasat de tot.
30 Oct 2008, 15:39
Mai nou m-am apucat de " frontlines fuel of war " belea joc , incercatil pt. ca merita.
30 Oct 2008, 19:10
" frontlines fuel of war ".....bun jocul,n-am ce zice.....
mai nou am inceput "assasins creed".....e nemipomenit,cel putin la grafica......
....si bineinteles,nu ma las de W0W....parca e altceva....online,cu prietenii.....
30 Oct 2008, 20:05
Daca-ti place Assassin's Creed care are deja aproa' un an atunci tre' sa joci si POP4 si TR- Underworld care vor aparea in max 2 luni.
Plus ca la anu vafi anuntat si Assassin's Creed 2.
31 Oct 2008, 00:29
Red Alert 3 Intro:
31 Oct 2008, 01:09
Ati intrat in calduri ?
31 Oct 2008, 09:22
yess offcourse man

. We are hott
31 Oct 2008, 10:45
Eu astept nfs Undercover

sa vad daca au mai imbunatatit caruta...
31 Oct 2008, 13:56
Eu cel putin, pana la SC2 si Diablo3, nu ma mai joc decat CS
03 Noi 2008, 08:15
Nu imi fac iluzii ca vor mai face ceva din seria NFS...de la Most Wanted au ingropat-o dupa parerea mea(cel putin la nivel de fizica fata de Porsche, Underground 1&2), este pur arcade, nu mai are treaba cu simularea.
03 Noi 2008, 10:30
Am terminat Far Cry 2 in sfarsit...e interesant in afara de mersu cu masina, cred ca am facut mai multi km in joc decat pe drum
03 Noi 2008, 10:41
[quote="Maximilian,318246"][/quote]
Pai incearca Driver: Undercover , in loc de. E mai vechiut da sa vezi acolo efecte de fizica... inclusiv cum zboara capacu de la roata cand intri mai tare intr-o curba. Sau cum salta masina cand zbori prin intersectiile denivelate din San Francisco...
A, si sa nu uit, actiunea are loc intr-o perioada in care circulau masini clasice, cam ca a ta...

E adevarat ca jocul cam triseaza, iti da niste rable in comparatie cu pulitia dotata cu masini pe baza de NOS sau ce rachete or fi avand pe acolo... da poti sa trisezi si tu; iti poti trage inclusiv niste hot-rod de decoleaza la propriu.
03 Noi 2008, 10:48
Il voi incerca cand voi avea timp. Ideea este ca NFS Carbon a aparut cam atunci cand mi-am instalat eu Test Drive Unlimited...si mi-a cam trecut cheful de NFS:D!
Si Driver 1 avea fizica buna pentru vremea lui, avea niste faze mai enervante prin misiuni din cauza politiei, dar altfel era un joc foarte reusit. Mie mi-a placut mult la vremea lui(1999).
03 Noi 2008, 10:54
N-am inteles exact din postarea ta, dar eu la Driver 1 ma refeream.
Undercover era numele campaniei din joc, si "prelungire" a titlului.
Inteleg ca l-ai jucat deja si imi dai dreptate cu politia, macar in parte.
03 Noi 2008, 10:57
Eu credeam ca era vorba de vreun Driver mai nou, ala e f simpatic ca fizica, nu il da realismul afara din casa, dar chiar recrea interesant modul in care luau curbele barcile acelor vremuri.
Acum exceptional la fizica am vazut ca ar fi GTA4(fizica in general, nu stiu despre cea a autoturismelor). Pe ala il astept eu, desi nu prea mai am timp sa ma joc. Am luat Far Cry 2 si cu Fallout 3, le-am instalat, jucat cam 30 de minute pe fiecare in weekend si asta a fost, cu toate ca le-as juca, par a fi bune ambele. Intre FarCry 2 si Crysis insa preferat tot Crysis ramane(Warhead sa zicem ca sa fie mai nou).
06 Noi 2008, 14:56
De curios, voi ce sisteme aveti ?
06 Noi 2008, 15:23
Eu am ceva moderat acum, un Athlon 64 3500+, 1gb RAM, placa video ATI 2400 HD XT 256 MB, hdd 250 gb. Este un sistem luat acum 2 ani cu o alta placa video, am schimbat placa video acum un an si atunci rula cam orice pe ea cu detalii pe high/very high(Crysis a fost primul care a rupt seria asta de jocuri, l-am jucat bine pe medium(high 1024*768 merge usor sacadat). De atunci insa vad ca a cam "expirat", Far Cry 2 si Fallout 3 merg bine pe medium in 1024*768, pe high nu mai e prea fericit frame rate-ul). Ideea ar fi ca am vrut un sistem bun pentru banii lui si aia am luat. Ma gandesc sa imi schimb compul pe care il folosesc unde stau in timpul saptamanii(Athlon XP 1800+, 768 RAM, Geforce 2 MX400 64 MB, HDD 40 GB) cu ceva mai suparat, dar nu stiu daca merita sa arunc banii la cat timp mai am de joaca. La cam 15 milioane se gaseste un sistem bun...de fapt se face un sistem bun(unitatea).
Ideea este ca multe sisteme mai ieftine sunt si gandite foarte prost relativ la jocuri...placi video proaste ca sa bata la ochi ca au te miri ce hdd urias, si oamenii dau banii si se mira ca nu au parte de frame rate ca lumea.
06 Noi 2008, 15:56
Io am ceva si mai slab, exceptand ram. Da l-am luat pe ideea ca ma joc de obicei joace mai vechi. Pe care si ala mai vechi facea fata cu succes in multe cazuri. Ca idee pe asta mai nou , care e mult mai puternic relativ la cel vechi, si pe care am dat cam cat am dat si pe monitor si mi l-am ansamblat singur, am jucat doom3 demo, care e cat de cat mai nou, la 1280x1024x32bxmax settings si se mica destul de bine. nu mai stiu daca aveam si AA si AF activate.
Ce nu-mi place e ca , mai ales dupa ce am pus vista, uneori cand am mai unele chestii active simultan, se cam... pisa... si nu ma asteptam chiar asa. Oricum platforma e cat de cat moderna (AM2) si pot sa inlocuiesc mai usor ram/cpu/gpu fara sa schimb toata platforma, daca am nevoie pana la urmatoarea schimbare totala (cand platforma va fi si asta deja prea veche ca sa mai schimb pe bucatele).
06 Noi 2008, 16:02
Deci nu stau chiar asa de rau. Am Pentium Dual Core 3000 mhz, 1.5gb ram , placa video 256bm Gforce 6600, Hdd 160gb.
LE: Sistemului meu o sa ii decida soarta GTA4, daca merge il mai tin, daca nu merge, il schimb.