Daca ultimul NFS v-a lasat un gust amar (si sigur v-a lasat), si daca GTA4 vi se pare obscen de imens (la cei 15GB ai sai), aveti o alternativa mai necunoscuta, dar care va garantez ca o sa va placa: Alarm for Cobra 11: Burning Wheels. Jocul e produs de RTL si este facut avand la baza serialul lor de succes ce are acelasi nume: Alarm for Cobra 11. Un serial politist din care am vazut destule episoade si va pot spune ca bate la fundulet multe productii americane la capitolul urmariri, cascade, efecte speciale si chiar story! Un "amanunt" important este ca jocul e facut de Synetic (World Racing, anyone?)
Jocul in sine are 2.5GB (atat kit-ul cat si instalarea). Resursele cerute sunt:
Minimum:
* Windows XP Service Pack 2, Vista Service Pack 1
* DirectX 9.0c (June 200
* Athlon 64 3200+ or Pentium 4 3.2 GHz
* 1024 MB RAM
* Video with 256 Mb memories and support DirectX 9.0c
* Audio with support DirectX 9.0c
* 4.2 GB free place on hard disk
* 2x DVD ROM
Recommended:
* AMD Athlon 64 X2 4800+ or Intel Core2 2GHz and above
* 2048 MB RAM
* ATI Radeon 3850 and above
* nVidia GeForce 8800GT and above
Ce imi place:
- totul e destructibil

Ma rog, in limitele normalului. Nu poti intra cu masina intr-o cladire si sa o pui la pamant. Dar ce e in jur se poate da jos, cu riscul avarierii masinii
- damage pe foarte multe nivele (e fun sa conduci o masina fara un cauciuc, deci pe janta, devine greu de controlat)
- o groaza de masini in joc (seamana in special cu cele nemtesti, dar toate poarta sigla C11 pentru a evita costurile date de licentieri)
- o groaza de misiuni, unele foarte dificile
- grafica foarte buna (nu uitati, are doar 2.5GB!)
- manevrabilitate buna a masinilor (oricum, mult peste multprealaudatul NFS!)
Ce nu-mi place:
- dialogurile, sunt un pic cam seci (la obiect, ce e drept, se vede eficienta germana)
- unele misiuni sunt enervant de grele si daca nu iti iese ceva pe la jumatate, o iei de tot de la capat
- lipsa de reclama pe piata (pe bune, jocul asta merita mai mult la acest capitol! Am un coleg care si acum imi multumeste ca m-am tinu de capul lui sa-l joace!)
Poze din joc gasiti aici:
http://games.gamepressure.com/screensho ... sp?ID=7124Ceva filme din joc aici:
http://games.gamepressure.com/movie.asp?ID=9558Si cateva poze "de pofta":

P.S. scuze pentru marimea pozelor. Cum spuneam, nu prea se gasesc multe detalii despre joc, iar unde se gasesc, sunt putine alegeri posibile...