Foarte bun jocul

...am bagat vreo 6-7 curse dar in WTCC si masinile se controleaza excelent chiar si din tastatura. Il joc la dificultate 96% si ies curse foarte tensionate, exact ca in realitate. Desi de la GTR2 jocurile aparute Race, GTR Evolution nu au progresat prea mult seria inca isi pastreaza prospetimea.
Ii dau nota 8,5Deasemeni daca tot suntem la capitolul noutati, trebuie sa recomand si
Batman: Arkham Asylum. Un joc excelent, poate surpriza anului in materie de action-adventure. Parerea mea ca este peste Assassin's Creed si poate fi chiar jocul anului.
Ii dau nota 9,5
http://www.gametrailers.com/video/revie ... kham/54785 O alta noutate:
Operation Flashpoint 2 - Dragon RisingE o combinatie de Battlefield 2, ArmA 2, Rainbow Six, BiA

. Grafica cam ciudata, au ales o paleta de culori cam nerealista dar optimizarea este foarte buna (imi functioneaza excelent pe un C2D @ 2800Mhz, 4Gb Ram, 8800 GTS)
Armele sunt cam arcade, reculul e mai mult tremurat şi sight-ul revine întotdeauna exact în acelaşi punct. Există totuşi bullet drop.
Interfaţa de comandă e groaznică, mai proastă decât în OFP1. Apeşi Q ca să o deschizi, apoi WASD ca să selectezi comenzile (???), apoi din nou Q ca să o închizi (nu se închide automat şi te trezeşti că dai altă comandă în loc să te mişti).Avea potential dar l-au cam arcadizat,
nota mea e 8