Jocuri

Joc Online de manageriat!!!

Ford Racing 3,Nfs underground 2..etc discutii pareri

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Joc Online de manageriat!!!

Mesajde GrigoGT » 20 Mar 2009, 18:09

http://www.managerzone.com joaca careva dintre voi??daca nu sa stiti ca se merita sa-l jucati fiindca e cel mai frumos manager sportiv din lume [multi zic asta :D ]daca vreti sa va apucati sau care vati apucat cautati-ma userul meu fiind soccer_fan sau daca nu un pm cu ce nu intelegeti:D
Succes
Banul te bagã la rãu, / banul te scoate.Yo yo yo yo yo yo. special pentru cunoscatori si mai ales pentru fanatici. Noroc am 260 de cai sa ma intorc; clasic ca un BMW din '90 torc; Admiratie de la orice rival, pe interval sunt greu si ca V8 ul meu declarat fatal.
Imagine
GrigoGT
Incepator

Maşina: Deocamdata too younger to drive :D
VIN: asdaskhfdhakldkla

Re: Joc Online de manageriat!!!

Mesajde DanielArdelian2 » 20 Mar 2009, 22:14

Daca te invata limba romana si sa folosesti corect semnele de punctuatie, atunci eu chiar ti-l recomand. ;)

Yo yo!
Puteti cauta pe forum direct de pe Google. Exemplu: [ revizie ford fiesta site:clubford.ro ]
DanielArdelian2

Brainiac

Maşina: Ford Mondeo 2004, Sedan, Trend, 1.8i 125 CP, pachet nefumatori.
VIN: WF04XXGBB44E42077

Re: Joc Online de manageriat!!!

Mesajde zaboss » 20 Mar 2009, 22:32

Lasă-l, bre, că e too younger to drive...
=)) =)) =))
Light travel faster than sound, that's why some people seem brighter until you hear them speak.
zaboss
Gold Member

Maşina: Waiting
VIN: rosusecrecesimult

Înapoi la Jocuri