Switch to full style
Subiect închis

Gama uleiuri Repsol - inclusiv Elite Cosmos WSS-M2C913-C

17 Ian 2011, 17:54

Buna ziua,

Am deschis acest topic pentru a putea comunica cu membrii forumului ClubFord, despre produsele comercializate de Autopol (respectiv firma Cerkassy Group SRL).

Dupa cum ati aflat din descriere, suntem unicul distribuitor online agreat pentru uleiurile Repsol, fapt care ne permite in urma deschiderii colaborarii cu forumul Club Ford Romania sa oferim un discount de 15% membrilor asociatiei, cat si un discount de 5% pentru membrii forumului. Discountul se aplica pretului afisat pe site-ul Autopol.

Pentru cei ce vor mai multe informatii despre produsele Repsol, pot intra pe site-ul uleirepsol.ro, unde este prezent si un configurator in cazul in care aveti nelamuriri despre uleiul care trebuie folosit. Acel configurator puteti sa-l folositi strict ca referinta, in practica uleiul care ne intereseaza pe Club Ford este uleiul Repsol Elite Cosmos Fuel Economy ulei care are specificatiile pentru norma FORD WSS-M2C913-C.

Firma noastra se ocupa si de comercializarea pieselor si accesoriilor auto iar in acest sens putem sa va ofertam toate consumabilele necesare masinii dumneavoastra (inclusiv acumulatori Varta si Bosch). Pentru aceste repere nu exista discount contractual, vom oferi discount numai daca ne permit produsele respective.

Pentru ofertarea consumabilelor sau altor repere va rog sa folositi datele de contact de mai jos.

In cazul in care aveti probleme cu finalizarea comenzii pe site, puteti sa ne contactati aici pe forum, pe email la comenzi(at)autopol.ro sau la numarul de telefon 0740.533.844 (Marius). Va rugam sa specificati userul de pe forum si daca sunteti sau nu membru al Asociatiei Club Ford Romania.

Vom urmari topicul si vom sta la dispozitie cu informatiile de care aveti nevoie in cazul in care aveti nelamuriri.

Adresa: Strada MONUMENTUL EROILOR, Nr. 159A, Comuna Clinceni, Judetul Ilfov

Persoana contact: Marius Patrascu 0740 53 38 44
Site: http://www.autopol.ro" target="_blank
Email: comenzi(at)autopol.ro

http://www.autopol.ro/support/contact" target="_blank

Se acorda factura si garantie

Va multumim,
Echipa Autopol
Ultima oară modificat de ionutz pe 12 Ian 2015, 13:58, modificat de 3 ori în total.
Motiv: edit text

Re: Gama uleiuri Repsol - inclusiv Elite Cosmos WSS-M2C913-C

31 Ian 2011, 15:58

Buna ziua, as dori o oferta de pret pt. 6l de "REPSOL Elite Cosmos F Fuel Economy 5W-30". Am inteles ca asta este recomandat pt masina din semnatura. Multumesc

01 Feb 2011, 14:52

Buna ziua,

Pretul pentru 6L ar fi de 205.22 RON (tva inclus) in cazul in care sunteti membru al asociatiei sau 228 RON (tva inclus) pentru membrii formumului.

Preturile au discountul calculat dar nu includ transportul de 9 ron in bucuresti (curier sau Autopol).

Pentru provincie costul curierului este de 19 RON primul kg + 1 RON pentru kg aditionale.

05 Apr 2011, 16:05

nu va merge site-ul

anyway, ieri comandat 4 litri ulei, azi primit :)
multumesc

20 Iun 2011, 23:33

Buna ziua,
ma intereseaza piese pentru revizie FF2 (WF0WXXGCDW6L12972):
- ulei (variante)
- filtru ulei
- filtru motorina
- filtru aer
- filtru polen (cu carbon)
- placute frana fata/spate (variante)
Ma intereseaza pret/termen de livrare.
Multumesc.

Re: Gama uleiuri Repsol - inclusiv Elite Cosmos WSS-M2C913-

18 Mai 2012, 19:24

buna ziua,

un pret pt ulei 5w30 pt masina din semnatura?
un pret pt toate filtrele pe MANN?

Multumesc,

Tampon cutie de viteze

31 Mai 2012, 12:00

Buna,

Ma intereseaza un tampon cutie de viteze pentru un Ford Mondeo mk3 2003: http://imageshack.us/photo/my-images/10 ... motor.jpg/

Multumesc!

05 Iul 2012, 12:12

Buna ziua,

1l de ulei REPSOL Elite Cosmos F Fuel Economy 5W-30 gasim?

Cu stima.

29 Aug 2012, 07:39

vreau si eu duze parbriz tip perdea (cu pulverizare ) si incalzite asta este codul 1708797

si mai vreau si eu daca se poate o oferta pt
- kit distribuite + pompa apa (cele mai ieftine nu ma intereseaza pe original )
- kit transmisie ( parca era o rola intinzatoare si o curea)tot cel mai ieftin

pot astepta si 5-7 zile

ford focus 2 2008 facelift

1.6 tdci 109 cp

serie sasiu WF0GXXGCDG8L02819

COD MOTOR : G8DB

23 Sep 2012, 16:09

Va rugam sa folositi si facilitatea pentru mesaje private, in felul asta notificarea ajunge direct la noi pe email si vom putea raspunde in timp util la solicitarile dumneavoastra, in cazul in care nu urmarim activ forumul.

05 Noi 2013, 23:25

Salut,
Ma intereseaza un prêt pentru:
1.Termostat OEM/AM
2. Senzor temperatura lichid racier OEM/AM
FORD FIESTA, An 2004, motor 1.3I benzina duratec. VIN:wf0dxxgajd4b81037.
Cu stima

28 Oct 2014, 10:08

Buna ziua,
M-ar interesa o OFERTA DE PRET ptr revizie(de preferinta cu produse MotorCraft) pentru FORD Focus, An 2008, motor 1.6 diesel. VIN:WF0PXXGCDP8E55812.
M-ar interesa:
1.Filtru Aer=?
2.Filtru Ulei= ?
3.Filtru Motorina = ?
4.Filtru Polen= ?
5.Ulei= ?
6.Kit distributie= ?
7.Antigel= ?

Cu rugaminte sa-mi comunicati si pretul pe AM
Cu Stima.
Subiect închis