Subiect închis

Re: slick99shop -Piese si accesorii originale FORD- COMENZI

27 Oct 2012, 21:19

Am putea sa il rugam pe slick99 sa demonteze butoanele din panou si sa ni le trimita: 2 tie , 2 mie si le inlocuim pe cele actuale. (si eu am tot 2 geamuri electrice FARA ridicare si coborare)
Asta merge DACA butoanele sunt EXACT de aceleasi dimensiuni !!

27 Oct 2012, 21:32

pana aici am inteles dar nu se poate schimba doar manerul sau plasticul (suportul) in care stau butoanele? :-??
si inca ceva poti verifica daca la modulul cu 4 geamuri care zici ca il ai deci, cele de pe spate au 2 faze si daca intra in mufa celor de pe fata. ca asa as rezolva cel mai repede si ieftin :-" :D/
si la ce pret le dai?
ms mult. stima

27 Oct 2012, 22:31

Butoanele nu se pot demonta efectiv, se pot demonta doar capacele alea.
Modulul este 100 lei, are o mufa mica, patratoasa, cu 3 pini. Toate butoanele sunt cu impuls
Se poate schimba doar manerul dar e cam complicat...

28 Oct 2012, 08:26

Nu se rezolva problema ridicarii/coborarii geamurilor doar schimband butoanele. Trebuie si alte module de usa precum si alt motoras de actionare a geamului.

28 Oct 2012, 09:33

ok atunci cred ca o las balta ca e mai complicat decat ma asteptam si in plus sa ma apuc sa schimb si sa cumpar una alta doar pentru un moft.... poate la anu ca acum vine iarna :D ms mult pentru raspunsuri.

28 Oct 2012, 21:36

Salut,

As avea nevoie de niste ceasuri de bord pentru un focus 2 benzina 1.4 2005 (si asta mai ales ca cele curente fac figuri)
Am inteles ca se pot pune cu CB schimband si maneta + senzor temp., m-ar interesa

28 Oct 2012, 21:39

salut, ceasuri de bord pt benzina nu am, iti pot da in schimb maneta + senzor temperatura.

29 Oct 2012, 20:22

Salut,
Fara ceasuri daca nu gasesc nu prea ar avea sens, dar totusi cat e maneta si senzorul? eventual da-mi pm, si pune-ma pe lista pt ceasuri de benzinar cu CB,

Mersi

31 Oct 2012, 12:36

comandat california scents... primit...multumit maxim...... sunt cele care le cautam... inca o data multumim domnul andrei'...

31 Oct 2012, 12:44

multumesc si eu cosmin ;)

02 Noi 2012, 23:59

Produse NOI in curand pe : http://slick99shop.blogspot.ro
Ultima oară modificat de DGAlexandru pe 04 Noi 2012, 02:56, modificat 1 dată în total.
Motiv: BAN 1 saptamana pt. clone.
Subiect închis