de canutza » 06 Iul 2011, 15:53
Despre seriozitatea CENTROCAR:
In urma cu 2 saptamani am plasat o comanda pentru un carenaj si capace praguri (zona de prindere a cricului). Desi initial mi s-a spus ca daca se plaseaza comanda pana miercuri, vineri ar trebui sa primesc piesele, s-a revenit a doua zi si mi s-a argumentat ca din anumite motive tehnice nu a putut fi plasata comanda si va putea fi livrata abia peste o saptamana de la data respectiva.
Am acceptat acea data desi era tarziu pentru ca urma sa scot masina de la vopsit pana atunci.
Vinerea trecuta trebuia sa primesc piesele, insa nici pana acum nu am fost contactat nici pe email, nici telefonic sa mi se ofere macar o informatie referitor la o data macar estimativa cand as fi putut sa primesc piesele.
I-am contactat inca in 2 randuri pe privat, si desi mesajele au fost citite, nu am primit nici un raspuns.
Nu vreau sa denigrez, insa consider ca utilizatorii acestui forum merita sa stie la ce se pot astepta in cazul unei comenzi.
Sper sa atrag si atentia celor de la CENTROCAR si sa isi revizuiasca politica de comunicare cu clientii cu speranta ca vor deveni mai seriosi pe viitor.