Piese ramase din FF2 facelift (proiectul Phoenix)
Scurta istorie: din cauza unei mari prosti (accident urmat de incendiu), am distrus masina familiei (un FF2 facelift rosu, 1.6 tdci 109 CP). Din cauza dragostei pentru ea, am decis repararea. Am achizitionat un alt FF2 facelift negru 1.6 tdci 90 CP (accidentat pe partea dreapta) si astfel pasarea Phoenix a reinviat. Pentru pozele ale acestui proiect, va stau la dispozitie oricind.
Concluzie: am ramas cu destule piese de la cea neagra sau cea rosie (exceptie motorul, bordul si partea dreapta). Postez citeva poze cu piesele ramase. Deoarece nu sunt un vinzator ocazional si doresc sa ajut pe oricine are nevoie, pretul oricarei piese este cu 10% mai mic decit minimum pe care il gasiti voi (ca pentru forumisti si iubitori de aceasta marca). Sarbatori fericite si sper sa va fiu de ajutor!
Concluzie: am ramas cu destule piese de la cea neagra sau cea rosie (exceptie motorul, bordul si partea dreapta). Postez citeva poze cu piesele ramase. Deoarece nu sunt un vinzator ocazional si doresc sa ajut pe oricine are nevoie, pretul oricarei piese este cu 10% mai mic decit minimum pe care il gasiti voi (ca pentru forumisti si iubitori de aceasta marca). Sarbatori fericite si sper sa va fiu de ajutor!
- Fişiere ataşate
-
DSC00200.pdf
- (401.32 KiB) Descărcat de 230 ori
-
DSC_0605.pdf
- (719.53 KiB) Descărcat de 214 ori
- alexcoprea
- Incepator
- Maşina: FF2 1.6 TDCi
- VIN: WF0SXXGCDS8Y67018