de Florin21 » 04 Iun 2018, 23:53
Pacat... eu, ca si multi altii am crezut ca nu se mai organizeaza nimic...
Daca acum doi ani, si anul trecut din cauza unui deces in familie si a problemelor de sanatate nu am putut sa particip... anul acesta chiar eram interesat sa particip fapt pentru care mi-am si luat prima parte din concediul de odihna fix in perioada Rusaliilor data fixa si de mult stabilita ca data fixa si batuta in cuie pentru desfasurarea evenimentului - Zilele Nationale ClubFORD...
Intreb aici... si ma refer la domnii din Consiliul Director ClubFORD, inclusiv la cei care au avut o baza si o contributie la organizarea si desfasurarea evenimentului ZCF 2018...
- de ce a fost schimbata data de desfasurare a Zilelor Nationale ClubFORD ( fara macar o consultare sau anuntare in prealabil a membrilor ClubFORD aici pe forum sau pe Facebook...) care coincidea cu perioada Rusaliilor cand toata lumea beneficia de o minivacanta si era deja o data fixa si agreata de comun acord de majoritatea membrilor acestui forum, data care atragea un numar mare de participanti... ???!
- de ce nu se mai dezbate cum se dezbatea si se vota, cu mult timp inainte, locul de desfasurare a Zilelor Nationale ClubFORD... dezbatere care nu era decat una constructiva care capta atentia si reusea sa atraga si mai multi membrii participanti la acest eveniment anual de interes national... ???!
- de ce uitati de forum si va axati numai pe Facebook... si, nu va folositi de Facebook, si multe alte retele de socializare, ca sa promovati forumul si evenimentul anual ZCF... ???!
- cum se hotareste si se alege data si locatia pentru editia Zilelor ClubFORD 2019... pe ce baza, pe ce principiu si in baza carui criteriu... si daca discutati numai pe Facebook acest lucru, va este greu sa dati o distribuire catre toti membrii activi de pe Facebook... sau... de aici, de pe forum, prin intermediul unui anunt global care este automat remis si ajunge in casuta de e-mail a membrilor ClubFORD... ???!
Ma repet... din respect pentru munca depusa de fanii marcii FORD care si-au adus contributia la existenta informatiei esentiale prezenta pe acest forum, informatie, care a condus la infiintarea, cresterea, dezvoltarea si existenta acestui forum..., anuntati, consultati si stabilititi de comun acord cu toti membrii acestei comunitati desfasurarea, - din timp... - locatia si programul unui eveniment de amploarea Zilelor Nationale ClubFORD...
Va multumesc !