BDT Ford - dealer & service Ford - Bucuresti
Pentru inceput dorim sa multumim membrilor forumului, Asociatiei ClubFord Romania si JoyCraft pentru atmosfera creata cu ocazia Zilelor ClubFord 2012. Recunoastem ca ne-am simitit foarte bine alaturi de voi si am reusit sa obtinem si informatii referitoare la asteptarile voastre si modul in care ne putem imbunatatii calitatea serviciilor.
Ne bucuram ca alaturi de Ford Romania si Asociatia Club Ford Romania am reusit sa expunem, in premiera nationala pentru public, noul Ford B-Max. Acesta a stat alaturi de un Ford Model T aratand astfel 100 de ani de evolutie pentru modelele Ford. Le multumim reprezentantilor producatorului ce au fost alaturi de noi si ne-au sprijint pe parcursul evenimentului.
Acesta eveniment a marcat un inceput, iar pe viitor BDT Ford doreste sa vina in sprijinul Asociatiei si membrilor ClubFord prin oferte speciale, evenimente si concursuri dedicate acestora.
O prima oferta, venita odata cu semnarea parteneriatului cu Asociatia Club Ford Romania, este un discount de 50% pentru revizia standard ce se va acorda primilor 50 de membri ai Asociatiei ce vor efectua aceasta operatie in unul din service-urile noastre. Pentru a beneficia de discount-ul mentionat va fi necesara si prezentarea cardului de membru al Asociatiei Club Ford Romania.
Pentru membrii care nu vor beneficia de aceste 50 de revizii, BDT Ford ofera un discount de 30% pentru revizia standard. Aceasta promotie este valabila toata luna Iunie.
Programarea la service se va face momentan prin PM la mine. Va rog ca acesta sa contina: nume, serie sasiu, numar inmatriculare auto, numar kilometri, numar telefon pentru contact, motiv programare (revizie sau alta problema), disponibilitate. Dupa primirea mesajului va voi contacta pentru stabilirea detaliilor programarii.
Pentru informatii suplimentare ma puteti contacta la numarul de telefon din semnatura.
Focus MK3
-
ross - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: Ford