Hai sa va relatez si eu o intamplare cu final nefericit la BDT Vest (Virtutii). Posibil cea mai proasta experienta cu un service autorizat de marca de pana acum, alegerea cuvintelor nefiind intamplatoare.
Intr-o zi cu multa ploaie in Bucuresti am avariat 2 anvelope si carenajul rotii dreapta fata intr-o groapa imensa ascunsa sub apa, imposibil de vazut. Rezultat: 1 anvelopa taiata, una cu galma, carenjaj rupt.
Bun, mi-am rezolvat temporar problema astfel incat sa ma pot deplasa cu masina, am mers la asigurator, am deschis dosar de dauna, am luat si o oferta de la o vulcanizare pentru anvelope si cu toate astea mi-am facut programare pentru geometrie roti la BDT Vest, in ideea de a se verifica daca mai sunt si alte stricaciuni pe la articulatii, roti, etc. Trec peste faptul ca am ajuns la 13:25 si la 13:30, cand reprezentatnul service-ului mi-a luat cheile m-a anuntat ca a intrat o alta masina pe rampa de geometrie.... mi s-a reprosat ca am venit la ora fixa la programare

. I-am explicat ca am venit cu 5 minute mai devreme, suficient, dovada ca la 13:30 avea cheia in mana si pleca spre masina. Ma rog, am discutat un pic si pana la urma a ajuns si masina mea pe rampa, s-au apucat de lucru la 14:20... avand o anvelopa taiata, aveau nevoie de o roata pe 17" in stare buna pentru efectuarea geometriei. Au imprumutat de la o masina din parcare, aici apreciez ca au fost amabili si au gasit o solutie, desi e jenant ca un service de marca sa nu aiba 1 janta de 17 in stoc.
Problema cea mai mare a fost ca nu au reusit sa-mi faca rost de anvelope intr-un termen rezonabil... Eu eram in concediu (ultima saptamana) si le-am explicat ca as aprecia sa-mi livreze si monteze anvelopele in 2-3 zile maxim, sa pot folosi masina si in afara Bucurestiului.
Nuuuu, ar fi trebuit oricum sa las masina la ei pana primesc acceptul de plata de la asigurator (2-3 zile, dupa cum mi-au spus ei initial, apoi doar 48 de ore, conform obligatiei asiguratorului) sau sa platesc eu lucrarea si sa-mi recuperez banii cand primesc ei acceptul de plata. Oricum ar fi fost, pana a doua zi la ora 13:30 (deci la 24 de ore dupa ce am mers prima oara la ei in service) nu aveau inca o cotatie de pret pentru anvelope!!!!! Adica nu au facut nimic in privinta asta!
Bun, m-am mobilizat eu si le-am comunicat 3 distribuitori care puteau livra anvelopele (2 aveau in stoc si unul putea aduce in 2 zile din afara tarii), nu au fost in stare sa obtina anvelopele nici asa. Motive... au fost destule, mi s-au explicat dupa ce am discutat cu reprezentanta de relatii cu clientii. Degeaba, problema mea tot nu se rezolva.
La finalul zilei mi-am hotarat ca am avut de-a face cu niste incompetenti si niste rau-voitori ("lucrarea" mea cu decontare directa avea minim de adaos din partea lor, adica livrau doar niste piese si le montau, nu era o lucrare banoasa si si-au batut joc de mine, asta a fost concluzia mea), am platit eu geometria si carenajul, am mers la vulcanizarea de unde luasem oferta si am platit anvelopele, au fost livrate si montate in 2 zile! Totul pe banii mei, urmand sa-i recuperez eu, ulterior, de la asigurator.
In felul acesta, insa, am putut pleca in weekend cu masina, era foarte important.
In concluzie, nu mai calc in viata mea pe la BDT Vest, ceea ce recomand si colegilor. Motivul pentru care am ales sa merg la ei a fost ca au reusit sa ma programeze pentru geometrie in aceeasi zi in care am sunat. Desi nu au fost singurii, i-am ales pe ei, intr-un moment de proasta inspiratie.