ross scrie:Revizie Motorcraft -
http://www.ford.ro/FordService/PromotiiService &
http://www.fordbdt.ro/motorcraftservice.htmlSchimb ulei + filtru ulei + filtru aer + verificare de siguranță + diagnoză IDS
*Campania se adresează tuturor autoturismelor Ford, cu excepţia modelelor ST, RS.Cu toate ca masina nu se incadra in campania Ford Motorcraft Service, fiind vorba despre un Ford Mondeo cu motorizare 2.5 L Duratec-ST, BDT si-a asumat acordarea conditiilor de campanie Ford Motorcraft pentru a veni in sprijinul clientului. Tarifele percepute conform campaniei respective se regasesc in devizul de lucrari al interventiei.
Asa cum scrie in descrierea campaniei, pachetul Ford Motorcraft include o diagnoză electronică IDS, precum și o verificare completă a elementelor de siguranță ale vehiculului. Instalatia de climatizare nu este un element de siguranta si nu este prevazuta in verificarile respective.
Referitor la timpii mentionati, din pacate, in service pot sa apara diverse situatii care grabesc sau intarzie repararea unui autoturism, modificand astfel termenul estimat initial pentru finalizarea reparatiei.
In urma verificarilor s-a constatat ca autoturismul are uzura avansata in caseta de directie si in bieletele de directie, clientul dorind numai inlocuirea bieletelor de directie. Efectuarea geometriei este obligatorie dupa inlocuirea acestora. Pentru ca nu am exclus posibilitatea ca reglajele geometriei sa fi fost in afara limitelor, avand in vedere constatarea efectuata asupra casetei de directie, s-au facut demersurile necesare privind restituirea manoperei aferente.
Chiar daca uneori exista postari care depasesc pragul bunului simt, continuam sa ne tratam clientii cu respect si profesionalism.
In cazul de fata, ulterior reparatiei si postarii pe forum de catre client a mesajului care face obiectul prezentului comentariu, BDT si-a aratat intreaga disponibilitate de a sustine clientul aflat in concediu in afara tarii si care ne-a solicitat sprijinul in vederea remedierii pana la sfrasitul sejurului a defectiunii sistemului de A/C prin aprovizionarea si expedierea componentei care necesita inlocuire la service-ul unde se afla masina, aspect pe care il poate confirma cu siguranta si clientul.
Pentru programare sau alte solicitari ma puteti apela in continuare la numarul din semnatura.
Bun, am facut o pauza si nu am mai intrat aici, se pare ca pe unii ii bantuie mania persecutiei mai mult decat ma asteptam. As vrea sa incep prin a intreba cu ce am depasit pragul bunului simt in postarea de mai sus? Sau am depasit pragul bunului simt in service, cand am acceptat cu stoicism purtarea execrabila a personalului din receptie si lucrarea foarte proasta asupra masinii? Am mentionat ca in urma realizarii geometriei rotilor mi s-a predat masina cu volanul stramb, desi seful atelierului care a facut testul final a observat acest aspect? Mie nu mi-a mentionat nimeni nimic, aici BDT a dat dovada de foarte mult bun simt si profesionalism, intra-adevar. Tot bun simt si profesionalism in exces a fost si a doua zi cand nu m-a sunat nimeni, nici nu mi-au returnat apelul din seara anteroara, sa discutam despre problemele aparute.
Pai hai sa va mai spun: dupa inlocuirea bieletelor (care apropo, nici macar nu au fost stranse corespunzator), mi-a aparut un joc in volan destul de accentuat. Am mers sa investighez la alt service si am descoperit si alte probleme, asupra carora BDT a pastrat linistea.
Profesionistilor de la BDT le spun ca bun simt prea mult am avut eu cand nu i-am reclamat la ANPC, la RAR, la Ford Romania si la Ford Europa, asa cum ar fi trebuit dupa experienta execrabila avuta.
Da, confirm disponibilitatea BDT de a ma ajuta cu trimiterea unui compresor de A/C in Grecia, pentru care le multumesc pe aceasta cale. A fost singurul moment in care au aratat ca se poate si mai bine.
Regret orice alt contact avut cu ei pana acum, inclusiv orele pe care le-am petrecut la telefon discutand diverse despre postarea mea pe forum, inclusiv dorinta lor de a modifica postarea. Si regret, afirm din nou, ca nu am reclamat mai departe experienta avuta. Au avut inclusiv tupeul de a insinua la telefon ca m-am aratat nemultumit pentru a obtine un discount sau un pret mai mic.
RUSINE!
PS: la intoarcerea din Grecia, a doua zi la ora 8 am mers la un service autorizat RAR sa inlocuiesc compresorul de A/C. Aici treaba s-a rezolvat in aprox 2 ore, cu tot cu bautul cafelei de dimineata. Compresorul si curelele au fost comandate in avans de service, la un pret rezonabil (sub jumatate din pretul oferit de BDT, iar compresorul inlocuit este IDENTIC cu cel original, marca, cod, etc.).
La BDT masina a stat mai mult de 13 ore intr-o zi, de la 8 dimineata la 9 jumate seara. Da, au aparut situatii care au dus la modificarea timpilor. 13 ore ca sa faci o revizie si sa inlocuiesti 2 bielete. Profesionalism, nu gluma.