Cum bine observi, pe acest forum cat si pe cel de peugeot sunt multe masini modificate. Nu cred ca au fost plangeri de la clienti si membrii legate de tuning pe niciunul din ele. De altfel nici nu o sa vezi prea curand pentru ca utilizatorii de Peugeot si Ford sunt oameni seriosi (cateva exceptii) care fac acest tuning doar pentru un plus de putere si siguranta in depasiri si nicidecum pentru raliuri sau curse. Nu tuning-ul dauneaza masinii, ci soferul care o conduce. Acesta din urma trebuie sa inteleaga ca odata masina tunata, nu se transforma in supecar. Noi oferim un prim pas in modificarea unei masini, optimizarea softului.
Cresteri mai mari de putere sau schimbarea profilului masinii de zi cu zi pot duce la costuri mai mari de intretinere.
Noi nu putem oferii o garantie la motor peste data de constructor si de aceea acolo unde avem contracte sau parteneriate masinile modificate de noi pastreaza fara nicio problema garantia contractuala incheaiata cu reprezentanta. Am mai discutat si pe alt topic, modificarile pe care le poti aduce in cadrul unei reprezentante auto nu sunt acoperite de o alta.
Totusi aceste modificari de soft nu sunt vizibila la o diagnoza obisnuita, de aceea chiar daca majoritatea masinilor modificate erau noi acestea au ramas in garantie chiar si dupa chiptuning. Chiar daca ar exista vreo problema la un moment dat in service, procesul de chiptuning este perfect reversibil si oricand se poate revenii la setarile de fabrica astfel incat service-ul nu poate intreprinde nicio actiune asupra garantiei. Dar aceste lucruri e bine sa fie discutate in privat sau la telefon pentru a nu da si alte idei.
Firma noastra are un oarecare renume pe piata romaneasca si am incercat sa oferim mereu solutii fiabile clientilor astfel inca numarul de masini cu probleme sa fie foarte mic. Este adevarat ca pe langa clientii obisnuiti, mai avem si un numar de clienti cu pretentii mari legate de performanta, iar cerintele acestora pot duce masinile la limita extrema. Cine isi doreste o masina de curse, isi asuma riscul ca dupa fiecare competitie sa revina la garaj pentru diverse schimburi de piese. De altfel, prin intermediul firmei Seat Metrotehnica, firma noastra prepara masini Seat pentru raliu. Am sa va atasez un link cu pozele de la dyno pentru una din masini:
http://www.dimsport.ro/forum/index.php/topic,21.0.html
Sper ca am reusit sa va raspund la cateva din intrebarile pe care le-ati pus sau urma sa mi le puneti.
Cu respect,
Doc