$1 scrie:$2rin Iasi cand crezi ca mai a ajungi? Sau ai vreun dealer pe aici?
Am un Mondeo 2006 2.0 tdci 116CP. Trebuie sa-i fac revizia de 30 000km si ma gandesc dupa asta sa o dopez un pic. Si cat costa?
Nu stiu exact cand o sa am un la Iasi, dar daca am sa trec pe acolo te anunt din timp. Avem dealer la iasi dar pentru motorizarea aceasta trebuie sa vii la Bucuresti. Costul unei modificari este de 250 euro. Pentru mai multe informatii legate de motorizarile ford poti accesa lista de aplicatii de pe site-ul nostru:
Lista aplicatii motorizari FORD.
Am sa revin cu lista de preturi cu reducere la chiptuning pentru membrii forumului Ford:
1 - pentru motorizari benzina aspirat pretul este de 180 euro;
2 - pentru motorizari turbo diesel TDDi (1.8 TDDi, 2,0TDDi, 2,5TD) pretul este de 250 euro;
3 - pentru motorizarile turbo diesel EDC16 - 1.4, 1.8, 2.0, 2.2 TDCi pretul este de 280 euro;
4 - pentru motorizarile turbo benzina (ex. Ford Focus ST) pretul este de 280 euro.Durata operatiei de modificare a softului poate varia de la 30-60 minute in functie de complexitatea lucrarii. Lista cu valorite oferite dupa optimizarea softului o puteti gasi pe unul din site-ul nostru
http://www.obdtuning.ro sau direct accesand link-ul urmator:
LISTA aplicatii FORD.
Optimizarile de soft facute de firma noastra pe aceste tipuri de motorizari se pot verifica si pe bancul de dyno. Pretul unui test dyno este de 50 euro si consta in 3 incercari: original si 2x modificat.
Oferta afisata mai sus cu privire la optimizarile de soft (chiptuning) se refera strict la membrii forumului CLUBFORD.ro si din aceasta cauza ramane valabila doar daca acestia au o vechime de 3 luni si cel putin 50 posturi.
Intrebarile legate de optimizari, preturi si valorile puterilor realizate dupa modificari, va rugam sa ni le adresati strict in cadrul acestui topic.
Cu respect,
Doc (Alex Stancu)
Telefon: 0751.194.100 / 0788.194.100
ID Yahoo Messenger: OBDTUNING