Chiptuning electronic si eliminare DPF
19 Feb 2008, 19:55
$1 scrie:$2alut,
Nu stiu daca inTimisoara exista un banc dyno dar in bucuresti poti alege 3 firme care sa faca asa ceva. Trimite-mi un PM cu datele de expeditie si in 24 de ore ajunge kitul la tine.
kitul o sa l iau saptamana viitoare,mai intai sa fac rost de bani.ce marca e kitul?eu as vrea pe cel de 6000K,insa nu stiu care are lumina mai buna ,asta sau cel de 4500K?la ce pret este?trebuie sa platesc si transportul?, numa" bine
20 Feb 2008, 14:23
Salutare!
Am citit si pe forumul Peugeot, am vazut ca se poate face treaba si cu motorasul meu 1.4 tdci, de pe un Fusion. M-ar interesa o crestere a cuplului, desi stiu ca acesta e in stransa legatura cu puterea, dar mai stiu ca nu e directa proportionalitate.
As vrea o crestere moderata, orientata spre o reducere sau pastrare a consumului si o crestere a cuplului si puterii.
Doc, ai facut vreo "mutare" pana acum cu acest motor? Cam ce se poate obtine, in contextul expus mai sus, deci nici intr-un caz pregatire pt racing sau pt lasat cauciuc pe asfalt?
Eventual pret! Mai sunt ceva reduceri pt noi, cei de pe forum sau sunt valabile preturile de pe site?
In zona moldovei - Bc, Vs, Is- ai ceva dealeri? daca nu, oricum in cca 2-3 sapt am drum in Buc, si am inteles ca nu dureaza o vesnicie.
Stima!
Adi.
26 Feb 2008, 01:37
Da se poate face aceasta motorizare la fel ca la Peugeot. Din pacate trebuie sa va invitam la Bucuresti pentru a putea face aceasta operatiune la masina dvs. Nu trebuie sa faceti decat o programare cu la numarul de telefon 0751.194.100 cu cateva zile inainte de a veni la Bucuresti.
Dupa cum am promis, voi prezenta cateva poze cu masina mea asa cum am fost rugat.
gallery/menu.php?gallery=members&album_id=33
02 Mar 2008, 02:36
Cred ca te-am vazut in seara asta prin parcare la aqua magic, ne faci cumva o supriza sa vii maine la intalnire, si ai trecut sa testezi terenul?
24 Mar 2008, 00:40
Nu cred ca eram eu aceea persoana.
24 Mar 2008, 12:07
inseamna ca mai este o honda civic type r rosie cu numar de bucuresti CTR
24 Mar 2008, 12:09
inseamna ca mai este o honda civic type r rosie cu numar de bucuresti CTR
24 Mar 2008, 15:43
Da mai este un rosie cu B-59-CTR dar din craiova. Eu am la numar B-37-CTR.
26 Mar 2008, 22:40
la un ford fusion 2007, 1.4tdci se poate , care este fiferenta si cat ar fi?
merci
27 Mar 2008, 00:34
Da se poate face o modificare de soft, cresterea de putere o poti vedea direct pe site:
http://www.obdtuning.ro/?s=oferta&id=417 la modelul tau. Pretul unei astfel de modificari pentru membrii forumului este de 250 euro.
29 Mar 2008, 17:16
[ Se pot modifica aproape toate motorizarile turbo diesel ford prin mufa OBD, chiar si noul mondeo. Pentru benzina va rugam sa ne contactati telefonic.( Doc )]
Pentru mondeo 1.6 benzina 125 cp pe cand ? Teleonic e mai dificil pentu mine . Cand aveti date , le astept la club ford pe sait.
29 Mar 2008, 17:42
Waw..... daca afla nevasta-mea ca am citit topicul asta.......am pus-o. Imi scoate din cap cu ranga orice idee care mi-ar incolti in minte. Iti dai seama la masina mea 160 de caluti......mamaaaaaaaa..........nu mai mor acasa........
30 Mar 2008, 11:56
in cazul unei remapari i-mi pierd garantia masinii?
30 Mar 2008, 12:34
Cam da. Dacă se prind când mergi la revizie/service da, dacă nu, nu

Te riști ?
30 Mar 2008, 13:21
$1 scrie:$2aw..... daca afla nevasta-mea ca am citit topicul asta.......am pus-o. Imi scoate din cap cu ranga orice idee care mi-ar incolti in minte. Iti dai seama la masina mea 160 de caluti......mamaaaaaaaa..........nu mai mor acasa........

o pacalesti ca ai bagat motorina mai buna.
30 Mar 2008, 15:57
$1 scrie:$2n cazul unei remapari i-mi pierd garantia masinii?
poti sa te risti daca masina este in garantie. ai probleme. pui softul original la loc si remediezi problema. la revizie nu iti cauta daca ai modificari in soft.
31 Mar 2008, 06:46
$1 scrie:$2 Se pot modifica aproape toate motorizarile turbo diesel ford prin mufa OBD, chiar si noul mondeo. Pentru benzina va rugam sa ne contactati telefonic.( Doc )]
Pentru mondeo 1.6 benzina 125 cp pe cand ? Teleonic e mai dificil pentu mine . Cand aveti date , le astept la club ford pe sait.
Momentan nu a ajuns la firma nicio masina cu aceasta motorizare, dar aparatele cu care lucram au in lista aceasta masina. Vino cu ea la noi sa vedem ce se poate face.
@valiinves: faci si tu ca in reclama la iaurt ii cumperi ceva frumos astfel incat sa nu se mai gandeasca la masina.
02 Apr 2008, 21:21
Prin Iasi cand crezi ca mai a ajungi? Sau ai vreun dealer pe aici?
Am un Mondeo 2006 2.0 tdci 116CP. Trebuie sa-i fac revizia de 30 000km si ma gandesc dupa asta sa o dopez un pic. Si cat costa?
03 Apr 2008, 14:56
salut, io mai am o masina si ma gandeam sa-i fac soft...octavia 1,4 mpi de 80hp poti face?
05 Apr 2008, 08:24
$1 scrie:$2rin Iasi cand crezi ca mai a ajungi? Sau ai vreun dealer pe aici?
Am un Mondeo 2006 2.0 tdci 116CP. Trebuie sa-i fac revizia de 30 000km si ma gandesc dupa asta sa o dopez un pic. Si cat costa?
Nu stiu exact cand o sa am un la Iasi, dar daca am sa trec pe acolo te anunt din timp. Avem dealer la iasi dar pentru motorizarea aceasta trebuie sa vii la Bucuresti. Costul unei modificari este de 250 euro. Pentru mai multe informatii legate de motorizarile ford poti accesa lista de aplicatii de pe site-ul nostru:
Lista aplicatii motorizari FORD.
Am sa revin cu lista de preturi cu reducere la chiptuning pentru membrii forumului Ford:
1 - pentru motorizari benzina aspirat pretul este de 180 euro;
2 - pentru motorizari turbo diesel TDDi (1.8 TDDi, 2,0TDDi, 2,5TD) pretul este de 250 euro;
3 - pentru motorizarile turbo diesel EDC16 - 1.4, 1.8, 2.0, 2.2 TDCi pretul este de 280 euro;
4 - pentru motorizarile turbo benzina (ex. Ford Focus ST) pretul este de 280 euro.Durata operatiei de modificare a softului poate varia de la 30-60 minute in functie de complexitatea lucrarii. Lista cu valorite oferite dupa optimizarea softului o puteti gasi pe unul din site-ul nostru
http://www.obdtuning.ro sau direct accesand link-ul urmator:
LISTA aplicatii FORD.
Optimizarile de soft facute de firma noastra pe aceste tipuri de motorizari se pot verifica si pe bancul de dyno. Pretul unui test dyno este de 50 euro si consta in 3 incercari: original si 2x modificat.
Oferta afisata mai sus cu privire la optimizarile de soft (chiptuning) se refera strict la membrii forumului CLUBFORD.ro si din aceasta cauza ramane valabila doar daca acestia au o vechime de 3 luni si cel putin 50 posturi.
Intrebarile legate de optimizari, preturi si valorile puterilor realizate dupa modificari, va rugam sa ni le adresati strict in cadrul acestui topic.
Cu respect,
Doc (Alex Stancu)
Telefon: 0751.194.100 / 0788.194.100
ID Yahoo Messenger: OBDTUNING
08 Apr 2008, 11:37
DOC!!! LASA PROSTEALA!
mai vrezi sa tapiti si pe altii?? voi nu stiti sa faceti soft la forduri...dovada ST-ul meu...
08 Apr 2008, 11:51
Dragi posesori de Ford...haidati sa va povestesc ce am patit eu cu Doc....nu va lasati pacaliti!!! habar nu au sa faca softuri...si mai presus la banii care vii cere Doc puteti opta pt un soft din afara nu facut de ei cu laptopul pe genunchi!
Eu am un Fosus ST si am facut greseala sa-mi fac soft la ei...e o poveste lunga...oricum masina mergea mai prost decat cu softul original, lucru pe care i l-am demonstrat si lui Doc.Am facut sesiuni de teste cu Gteck-ul si de fiecare data am scos timpi mult mai slabi decat cu softul original.Depasiti de situatie, au dat vina pe masina...ba ca nu face turbina presiune, ba ca scapa presiune nu stiu ce valva...bla bla-uri...intr-un final am plecat de la ei cu gandul ca masina mea e stricata si nu avea nici macar 30.000 de km....TOTAL GRESIT!. Am verificat masina in mai multe randuri la dealerul din Timisoara si masina e super ok...nici nu putea fi altfel din moment ce merge f bine cu softul original. Mai mult acum dupa ce am hartie de la ford ca masina e ok nu mai vor sa-mi returneze banii pt softul respectiv. Acum au facut rost de unsoft din afara si vor sa ma pacaleasca cu el...sa-l puna pe masina si sa facem acum diverse teste...din pacate e cam tarziu.Lucrul acesta trebuia sa-l faca de la inceput. Asa ca aveti grija si nu va lasati pacaliti de DOC!!
17 Apr 2008, 13:34
Asa Lucian...i-ai facut topicul praf

...
Sa stie lumea de la cine sa cumpere
17 Apr 2008, 15:38
Buna Doc,
Fordul meu este FF1 din 2004, 1.8 TDDI de 90 CP si am "calculator" VISTEON, fara Chip de Memorie.
Aparent nu are Chip pentru ca pe cablaj el lipseste, s-ar putea sa fie in procesor.
Se poate resofta ?
19 Apr 2008, 20:00
fasconal: da se poate resofta direct prin mufa OBD.
Performanta original: 66 kW / 90 CP
Cuplu: 200 Nm la 1750 rpm
Viteza maxima: (sugerata) 184 km/h
Performanta dupa tuning: 85 kW / 116 CP
Cuplu: 260 Nm la 1750 rpm
Viteza maxima: (sugerata) 191 km/hhttp://www.obdtuning.ro/?s=oferta&id=287Pretul unei astfel de modificari este de 200 euro.
19 Apr 2008, 20:32
Sunt curios la benzinarele aspirate ce parametrii se pot modifica pentru a aduce acel plus de maxim 10%. Poti sa-mi dai clar exemple de parametrii pe care ii modifici fara sa ma iei cu chestii de marketing de genul "se optimizeaza nu-stiu-ce"? Planuiesc o remapare (poate la voi) si avand background axat pe stiintele exacte vreau sa pot lua o hotarare informata. Nu-ti face griji, nu iti fur meseria, vreau doar detalii ca sa pot intelege ce anume modificati voi, nu si cum modificati.
20 Apr 2008, 20:59
harti de injectie si avans.
20 Apr 2008, 23:48
Pai daca modifici avansul sa inteleg ca iei de la ture mari si pui la ture mici? Per total puterea maxima scade in acest caz...
21 Apr 2008, 19:15
Eu ti-am zis ce se poate modifica la un motor aspirat, ca doar asta m-ai intrebat. De modificari ne ocupam noi si culmea puterea maxima nu scade. Daca ai de gand sa faci vreo modificare la modelul tau, vii facem dyno inainte / dupa si analizam rezultatul.
21 Apr 2008, 21:24
Doc, eu sunt un potential client. Ghinionul tau face ca pe mine ma intereseaza si cum se ajunge la acea putere pe care voi o dati, si asta nu pentru a fura cuiva meseria, ci doar pentru ca, spre deosebire de multi, am capacitatea sa inteleg ce se intampla. Stiu ca pe majoritatea clientilor tai ii intereseaza doar "sa urce in ture, frate!", dar eu nu sunt un astfel de client. Daca te intereseaza sa avem o colaborare pe viitor astept sa tratezi cu mai mult interes intrebarile mele de natura tehnica.