$1 scrie:$2moise: ceea ce nu ai inteles tu pana acum este ca lucrezi cu o persoana care nu-si vede decat interesul propriu si mai putin al dealerului sau clientului. In trecut am avut o problema cu firma care lucrezi, eram ca si tine un simplu dealer care ii aducea bani insa atunci cand a gresit nu si-a asumat raspunderea fata de mine si client. Pur si simplu sunt surprins ca aceleasi texte mincinoase sunt folosite si in ziua de astazi pentru atragerea dealerilor si clientilor. Dupa cum ai vazut problema de pe forumul BMWclub s-a rezolvat in mod civilizat chiar si dupa trecerea unui an de zile, clientul a recunoscut ca nu ne-a mai cautat sa rezolvam problema asa cum se face in mod normal.
Dupa cum mi-a sugerat unul din moderatori, e bine ca cei prezenti pe forumul aceste sa inteleaga ca in tuning exista si riscuri. Clientul trebuie sa aibe in vedere si acest lucru cand are de facut o lucrare la masina, indiferent daca tine de mecanica sau electronica. Pe site-urile noastre avem o sectiune de Intrebari frecvente de unde fiecare poate afla cateva informatii legate de riscurile la care se pot expunde atunci cand doresc o astfel de modificare.
Genul de violenta verbala "i-am spus individului asta""asta nu pricepe""firme de duzina""ce stii tu ma",cu laude de genul toti sunt carpe si tu le refaci ECU stricate,ai vazut ca incep sa iasa la iveala lucruri deranjante si toti cei pe care ii denigrezi(nu dau nume)au pus in fata ta fapte .
Ca si acum"nu intelegi""texte mincinoase"subintelesuri de genul nu-si asuma responsabilitatea(lucru intamplat si tie fara sa spun ca e o regula,pe cand tu pui etichete ,fara se te intereseze timp de 1 an pana ce nu au venit acuzatiile si ai scos bani din buzunar,deci recunoscand partea de vina)
Acum inteleg ca ai sau ai avut probleme personale cu anumite persoane,dar un caracter tare nu amesteca oamenii in aceeasi oala ci are capacitatea de a face diferente, si nu asociaza o persoana in functie de alta.
Un denigrator va sfarsi el denigrat
Sunt de acord cu comunicare a riscurilor,ceea ce nu am vazut nicaieri de nimeni afisate,mai ales unde e obligatoriu in Nota de COMANDA ce o intocmesti cand executi lucrarea,iar sectiune cu intrebari frecvente au toti.
Titulatura de EXPERT Chiptuning,sa a lasam mai jos,prea multi si-o aloca fara baza reala.
Eu aici ma opresc,doresc spor la lucru si cat mai putine probleme.