Axevo

Probleme la pornire sau alimentare !!!

Importator şi distribuitor de piese auto

Moderator: AXEVO

Probleme la pornire sau alimentare !!!

Mesajde victor35petrescu » 02 Iun 2017, 14:10

Pentru incept va salut , am un Ford Focus 1,8 tdci 115cp nu mai porneste mi-a facut in doua zile aceasi figura , dimineata a pornit perfect am facut cativa km am oprit masina cateva ore cand sa plec nu a mai pornit am dat de cateva ori bune la cheie sa porneasca si intr-un final a pornit am ajuns acasa si in ziua respectiva am tot verificat daca mai porneste si pornea perfect , a doua zi la fel ca un facut dimineata plecat ajuns la destinatie cand sa imi continui drumul la fel nu a mai pornit dar de data asta chiar deloc am tot incercat pana am ramas aproape fara baterie , am scos furtunul care vine in filtrul de motorina de la rezervor am pus contactul si am dat si cheia ... nu vine motorina , ma gandeam ca are pompa de motorina in rezervor , nu a mai pornit . Intrebare sau ce sfat primesc sa imi dau seama ce ar putea fi , masina o am din 2006 si pana acum nu am avut surprize de genul asta , 1,8 tdci 2003 115cp are pompa de motorina in rezervor care duce motorina pana la filtru ? sau ce alceva ar putea fi , sau un mecanic bun sa ma poata ajuta .

nu are pompa este decat sonda litrometrica , am decupat si scos , deci modelul meu ford focus 1,8 tdci 115cp nu are pompa de motorina in rezervor :)
am reunmplut filtrul de motorina si a pornit impecabil am facut cateva ture pe la bloc a mers impecabil cand sa o parchez sa oprit aceasi hiba nu a mai pornit , daca a mai patit cineva asa ceva sa imi raspunda eventual un mecanic care se ocupa de disel Ford Focus 1,8 tdci 115cp fabricatie decembrie 2003 duratec Bucuresti din 2006 pana acum nu am avut nici un eveniment major bucsi placute etc dar motor nimic si am facut 200 mii de cand am masina .Locuiesc vis a vis de autogara militari lnga benzinaria Mol fost Agip .
victor35petrescu
Incepator
 
Mesaje: 9
Membru din: 02 Iun 2017, 01:37
Maşina: Ford Focus 1,8 tdci 2003

Re: Probleme la pornire sau alimentare !!!

Mesajde soarelaur1986 » 11 Dec 2017, 01:15

Ai schimbat filtrul de motorina cumva? Eu am patit ceva de genul dupa ce am schimbat filtrul...nu l.au strans bn si prindea aer..
soarelaur1986
Incepator
 
Mesaje: 17
Membru din: 20 Mar 2015, 03:31
Localitate: Slobozia
Maşina: Ford


Înapoi la Axevo

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: vdodu şi 1 vizitator

Cine este conectat

În total sunt 2 utilizatori conectaţi :: 1 înregistrat, 0 invizibili şi 1 vizitator (date care se bazează pe utilizatorii activi în ultimele 5 minute)
Cei mai mulţi utilizatori conectaţi au fost 1197 pe 04 Aug 2014, 15:23

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: vdodu şi 1 vizitator

Zile de naştere

Nicio zi de naştere astăzi

Site Login