Importator ÅŸi distribuitor de piese auto
Subiect închis

Re: IMPORTATOR SI DISTRIBUITOR PIESE FORD ORIGINALE

12 Mai 2010, 16:26

Buna ziua, as dori un pret pentru un kit de vopsea (spray + lac) culoarea Tonic Metalic pentru un Ford Focus 2007, VIN WF05XXGCD57L20886.
De asemenea ma intereseaza un pret pentru piulite janta (jantele sunt de tabla pe 16").
Multumesc,
razvann

12 Mai 2010, 19:54

Va rog pret pentru clapeta fara scrumiera, situata sub butoanele de climatizare; ma intereseaza doar varianta negru mat de pe Focus Titanium sau ST 2006-2007.
photo.jpg

12 Mai 2010, 20:38

M-ar interesa o oferta pt stergatoare Fusion (fata 18/22"), spate (???).
VIN:WFOUXXGAJU7D09941
Stergatoarele pot fi Ford, Bosch sau alta firma recomandata de d-voastra.

12 Mai 2010, 22:13

buna ziua!
as dori si eu un pret informativ pentru urmatoarele piese la un ford focus 1.8 tdci ,115 HP, 2003

filtru motorina
filtru ulei
filtru aer

multumesc anticipat :D

13 Mai 2010, 08:54

$1 scrie:$2una ziua, am nevoie de pompa de apa pt FF1 2004, 1.8 TDCI 100 cp. As dori sa stiu care este pretul si cand ar putea ajunge in Galati deoarece mi-a curs tot antigelu si stau cu masina pe dreapta :(. Va multumesc

BUNA ZIUA ,
V-AM TRIMIS MESAJ PM
AX EVO

13 Mai 2010, 09:18

$1 scrie:$2una ziua, as dori un pret pentru un kit de vopsea (spray + lac) culoarea Tonic Metalic pentru un Ford Focus 2007, VIN WF05XXGCD57L20886.
De asemenea ma intereseaza un pret pentru piulite janta (jantele sunt de tabla pe 16").
Multumesc,
razvann

BUNA ZIUA ,
V-AM TRIMIS MESAJ PM
AX EVO

13 Mai 2010, 09:34

Buna ziua,
Imi puteti trimite, va rog, o oferta de pret pentru cotiera centrala (atat originala - cu tot cu consola, cat si after-market) pentru Focus 2 2006 5 usi VIN WF05XXGCD56U03559.
Multumesc

13 Mai 2010, 10:21

$1 scrie:$2a rog pret pentru clapeta fara scrumiera, situata sub butoanele de climatizare; ma intereseaza doar varianta negru mat de pe Focus Titanium sau ST 2006-2007.
photo.jpg

BUNA ZIUA ,
V-AM TRIMIS MESAJ PM
AX EVO

13 Mai 2010, 10:29

$1 scrie:$2-ar interesa o oferta pt stergatoare Fusion (fata 18/22"), spate (???).
VIN:WFOUXXGAJU7D09941
Stergatoarele pot fi Ford, Bosch sau alta firma recomandata de d-voastra.

BUNA ZIUA ,
V-AM TRIMIS MESAJ PM
AX EVO

13 Mai 2010, 10:35

$1 scrie:$2una ziua!
as dori si eu un pret informativ pentru urmatoarele piese la un ford focus 1.8 tdci ,115 HP, 2003

filtru motorina
filtru ulei
filtru aer

multumesc anticipat :D

BUNA ZIUA ,
V-AM TRIMIS MESAJ PM
AX EVO

13 Mai 2010, 10:40

$1 scrie:$2una ziua,
Imi puteti trimite, va rog, o oferta de pret pentru cotiera centrala (atat originala - cu tot cu consola, cat si after-market) pentru Focus 2 2006 5 usi VIN WF05XXGCD56U03559.
Multumesc

BUNA ZIUA ,
V-AM TRIMIS MESAJ PM
AX EVO

13 Mai 2010, 11:55

Salut,

pentru un Ford Focus II din 2007 1.6 TDCI 66Kw (90 cp) VIN : WF05XXGCD57L00579
Flanse amortizoare fata
rulmenti flanse amortizor fata
paravanturi - cod Finis 1329120

13 Mai 2010, 11:56

Salut,

Flanse amortizoare fata

13 Mai 2010, 13:49

$1 scrie:$2alut,

Flanse amortizoare fata

BUNA ZIUA ,
V-AM TRIMIS MESAJ PM
AX EVO

13 Mai 2010, 18:44

ma intereseaza o oferta de pret pt un kit distributie original si pt capacul de la senzorul abs la roata spate (e chestia aia care se monteaza prin presare si de pe care citeste senzorul abs).Scuze dar nu stiu cum se numeste acea piesa.
masina e un ford fiesta 1,4tdci ,an fabr.2004,nr identificare WF0 HXX GAJH 4A64388,serie motor 4A64388,putere 50kw,tip motor F6JB

13 Mai 2010, 19:16

Buna ziua m-ar interesa si pe mine un pret pentru flansa apa (de la antigel pentru ca se piere pe acolo) plus daca eventual mai trebuiesc cumparate niste cleme de prindere, in cazul in care numai pot fi folosite cele vechi dupa ce se schimba flansa, pentru masina din semnatura.
PS: eventual spuneti-mi si codul produsului pt a fi mai usor cand il comand la dvs

13 Mai 2010, 21:26

$1 scrie:$2eprezentam o echipa de profesionisti tanara si dinamica cu peste 13 ani de experienta in domeniul distributiei pieselor auto Ford.
Companie in plina dezvoltare sustinuta de pasiunea noastra pentru masini, FOR CAR a devenit una dintre cele mai importante firme de import si distributie de piese auto pentru Ford si alte marci.

Oferim suport tehnic de exceptie prin procesarea rapida a cererilor si gasirea celei mai bune solutii de distributie.
La solicitare putem asigura si variante after-market de prima echipare.

Dorim sa mentionam ca toate piesele noastre de schimb sunt comercializate in mod legal, respecta reglementarile in vigoare si beneficiaza de garantie 12 luni de la data montarii lor intr-un service autorizat RAR !
Preturile pe care le oferim UTILIZATORILOR acestui forum au discountul cel mai mare pe care il acordam clientilor nostri. In mod special, si numai pentru membrii COTIZANTI ai CLUBULUI FORD ROMANIA, acordam un discount suplimentar de 7 % fata de oferta noastra minima !
Va asteptam !

Va salut!Va rog sa-mi faceti o oferta pt airbaguri lateral dreapta,la masina din semnatura!Multumesc!

13 Mai 2010, 21:35

Buna ziua,

spuneti-mi va rog cat costa o fusta spoiler cu catadioptri ca si cea din fotografie.
Imagine
si daca se potriveste perfect (fara improvizatii) la un spoiler Mondeo 2004 hatchback ?
Uploaded with ImageShack.us

Multumesc!

13 Mai 2010, 21:39

Buna seara

Ma intereseaza saxofonul(cred ca asa ii zice) pt masina din semnatura,avatar.

13 Mai 2010, 21:49

Buna seara,

ma intereseaza achizitionarea urmatoarelor piese pentru un Ford Focus 2 Turnier, 08.2004 , 1.6Tdci, 80Kw
VIN - WF0WXXGCDW4S54493

- Ulei 5W30 - 4L
- Filtru ulei
- Filtru Motorina
- Filtru aer
- Filtru polen

- Kit distributie complet ( Curea transmisie, curea agregate,pompa apa )

14 Mai 2010, 10:26

Buna ziua.Ma intereseaza niste preturi pentru :

- Set placute frana spate
- set placute frana fata
- cabluri de frana spate
- cauciuc de vara 185/65 r14
Masina este un ford focus 1 1.8 tdci 2004. Vin WF0NXXWPDN4C50669

14 Mai 2010, 11:44

$1 scrie:$2una seara,

ma intereseaza achizitionarea urmatoarelor piese pentru un Ford Focus 2 Turnier, 08.2004 , 1.6Tdci, 80Kw
VIN - WF0WXXGCDW4S54493

- Ulei 5W30 - 4L
- Filtru ulei
- Filtru Motorina
- Filtru aer
- Filtru polen

- Kit distributie complet ( Curea transmisie, curea agregate,pompa apa )

BUNA ZIUA ,
V-AM TRIMIS MESAJ PM
AX EVO

14 Mai 2010, 11:46

$1 scrie:$2a intereseaza o oferta de pret pt un kit distributie original si pt capacul de la senzorul abs la roata spate (e chestia aia care se monteaza prin presare si de pe care citeste senzorul abs).Scuze dar nu stiu cum se numeste acea piesa.
masina e un ford fiesta 1,4tdci ,an fabr.2004,nr identificare WF0 HXX GAJH 4A64388,serie motor 4A64388,putere 50kw,tip motor F6JB

BUNA ZIUA ,
V-AM TRIMIS MESAJ PM
AX EVO

14 Mai 2010, 11:59

$1 scrie:$2una ziua m-ar interesa si pe mine un pret pentru flansa apa (de la antigel pentru ca se piere pe acolo) plus daca eventual mai trebuiesc cumparate niste cleme de prindere, in cazul in care numai pot fi folosite cele vechi dupa ce se schimba flansa, pentru masina din semnatura.
PS: eventual spuneti-mi si codul produsului pt a fi mai usor cand il comand la dvs

BUNA ZIUA ,
V-AM TRIMIS MESAJ PM
AX EVO

14 Mai 2010, 12:03

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2eprezentam o echipa de profesionisti tanara si dinamica cu peste 13 ani de experienta in domeniul distributiei pieselor auto Ford.
Companie in plina dezvoltare sustinuta de pasiunea noastra pentru masini, FOR CAR a devenit una dintre cele mai importante firme de import si distributie de piese auto pentru Ford si alte marci.

Oferim suport tehnic de exceptie prin procesarea rapida a cererilor si gasirea celei mai bune solutii de distributie.
La solicitare putem asigura si variante after-market de prima echipare.

Dorim sa mentionam ca toate piesele noastre de schimb sunt comercializate in mod legal, respecta reglementarile in vigoare si beneficiaza de garantie 12 luni de la data montarii lor intr-un service autorizat RAR !
Preturile pe care le oferim UTILIZATORILOR acestui forum au discountul cel mai mare pe care il acordam clientilor nostri. In mod special, si numai pentru membrii COTIZANTI ai CLUBULUI FORD ROMANIA, acordam un discount suplimentar de 7 % fata de oferta noastra minima !
Va asteptam !

Va salut!Va rog sa-mi faceti o oferta pt airbaguri lateral dreapta,la masina din semnatura!Multumesc!

BUNA ZIUA ,
V-AM TRIMIS MESAJ PM
AX EVO

14 Mai 2010, 12:30

$1 scrie:$2una ziua,

spuneti-mi va rog cat costa o fusta spoiler cu catadioptri ca si cea din fotografie.
Imagine
si daca se potriveste perfect (fara improvizatii) la un spoiler Mondeo 2004 hatchback ?
Uploaded with ImageShack.us

Multumesc!

BUNA ZIUA ,
V-AM TRIMIS MESAJ PM
AX EVO

14 Mai 2010, 12:32

$1 scrie:$2una seara

Ma intereseaza saxofonul(cred ca asa ii zice) pt masina din semnatura,avatar.

BUNA ZIUA ,
V-AM TRIMIS MESAJ PM
AX EVO

14 Mai 2010, 14:22

[quote="KLauSEL,714172"]Buna ziua.Ma intereseaza niste preturi pentru :

BUNA ZIUA ,

- Set placute frana spate = 100 LEI / SET ORIGINALE STOC
= 70 LEI / SET PRODUCATOR OLANDA STOC
- set placute frana fata = 140 LEI / SET ORIGINALE STOC
= 90 LEI / SET PRODUCATOR OLANDA STOC
- cabluri de frana spate 1.DACA AVETI TAMBURI PE SPATE : -225 LEI ORIGINAL STOC
-160 LEI PRODUCATOR GERMANIA STOC
2.DACA AVETI DISCURI PE SPATE :-220 LEI ORIGINAL STOC
- 165 LEI PRODUCATOR GERMAIA STOC
- cauciuc de vara 185/65 r14 = NU COMERCIALIZAM
PRETURILE CONTIN TVA.

Plata se face in general ramburs cash in momentul in care primiti coletul, dar se poate face si prin ordin de plata, internet banking, mandat telegraphic, etc ( cu dovada platii in prealabil! ).Timpul de livrare este de 24-36 ore de la lansarea comenzii pentru piesele din stocul nostru. Pentru transport, daca comanda este pana in 300 lei platiti intre 15-20 lei ( in functie de greutate ), iar daca comanda depaseste 300 lei atunci transportul este asigurat de noi. In ambele variante va trebui sa achitati 15 lei curierului , taxa de ramburs ( daca optati pentru plata ramburs ). Va rugam insistent ca la primirea coletului sa receptionati atent piesele primite ! Eventualele sesizari legate de lipsa unor repere sau de avarierea lor pe durata transportului trebuiesc reclamate agentului de la firma de curierat chiar la primirea coletului ! Intr-o asemenea situatie veti incheia un proces verbal de constatare cu reprezentantul firmei de curierat ! Sesizarile ulterioare vor fi extrem de greu de solutionat, deoarece firma de curierat nu va mai putea fi trasa la raspundere !Cam asta ar fi tot !

CU RESPECT ,
AX EVO

14 Mai 2010, 14:24

$1 scrie:$2una ziua.Ma intereseaza niste preturi pentru :

- Set placute frana spate
- set placute frana fata
- cabluri de frana spate
- cauciuc de vara 185/65 r14
Masina este un ford focus 1 1.8 tdci 2004. Vin WF0NXXWPDN4C50669

BUNA ZIUA ,
V-AM TRIMIS MESAJ PM