Importator ÅŸi distribuitor de piese auto
Subiect închis

Re: IMPORTATOR SI DISTRIBUITOR PIESE FORD ORIGINALE

08 Dec 2010, 12:06

$1 scrie:$2una seara, m-ar interesa preturi pt urm:

1. Placute frana fata
2. Set bujii

Multumesc.

BUNA ZIUA ,
V-AM TRIMIS MESAJ PM
AX EVO

08 Dec 2010, 14:54

Buna ziua,

M-ar interesa preturi pentru urmatoarele:
- 4 l ulei Ford
- filtru ulei
- filtru aer
- filtru motorina

Pentru Ford Focus II 1.6 TDCI VIN: WF05XXGCD55K73916

08 Dec 2010, 15:41

$1 scrie:$2una ziua,

M-ar interesa preturi pentru urmatoarele:
- 4 l ulei Ford
- filtru ulei
- filtru aer
- filtru motorina

Pentru Ford Focus II 1.6 TDCI VIN: WF05XXGCD55K73916

BUNA ZIUA ,
V-AM TRIMIS MESAJ PM
AX EVO

08 Dec 2010, 16:12

Un pret si termen de livrare va rog pentru 4 capace pentru janta din poza atasata pentru focus 2 din 2007.
FiÅŸiere ataÅŸate
IMG0035A.jpg

08 Dec 2010, 16:53

Buna ziua,
daca aveti geam pt oglinda stanga ford fiesta 2005 si la ce pret va rog.

Cu stima
Cristi Bencze

08 Dec 2010, 16:53

$1 scrie:$2n pret si termen de livrare va rog pentru 4 capace pentru janta din poza atasata pentru focus 2 din 2007.

BUNA SEARA ,
V-AM TRIMIS MESAJ PM
AX EVO

08 Dec 2010, 17:14

daca aveti geam pt oglinda stanga ford fiesta 2005 si la ce pret va rog.

Cu stima
Cristi Bencze

BUNA SEARA ,
V-AM TRIMIS MESAJ PM
AX EVO

08 Dec 2010, 21:18

Buna ziua
kit ambreiaj ford focus
wf0nxxgcdn1r28789
multumesc

09 Dec 2010, 12:12

$1 scrie:$2una ziua
kit ambreiaj ford focus
wf0nxxgcdn1r28789
multumesc

BUNA ZIUA ,
V-AM TRIMIS MESAJ PM
AX EVO

09 Dec 2010, 22:24

Ma intereseaza si pe mine care este pretul unui preincalzitor suplimentar ca cel din imagine
FiÅŸiere ataÅŸate
preincalzitor suplimentar.JPG

10 Dec 2010, 11:23

buna ziua,

uin pret va rog pentru masina din semantura cod VIN WF0NXXWPDN3M34035:
- bielete anti ruliu fata (stanga dreapta)
- bielete anti ruliu spate (stanga dreapta)

MULTUMESC.

10 Dec 2010, 14:37

$1 scrie:$2a intereseaza si pe mine care este pretul unui preincalzitor suplimentar ca cel din imagine

BUNA ZIUA ,
V-AM TRIMIS MESAJ PM
AX EVO

10 Dec 2010, 15:09

uin pret va rog pentru masina din semantura cod VIN WF0NXXWPDN3M34035:
- bielete anti ruliu fata (stanga dreapta)
- bielete anti ruliu spate (stanga dreapta)

MULTUMESC.

BUNA ZIUA ,
V-AM TRIMIS MESAJ PM
AX EVO

10 Dec 2010, 18:35

Buna ziua.Un pret va rog pt termostatul lichidului de racire la masina din semnatura.Cod finis 1119280(va rog sa verificati)Un pret va rog pt piesa originala si daca aveti si de alti producatori.Multumesc.

10 Dec 2010, 20:56

$1 scrie:$2eprezentam o echipa de profesionisti tanara si dinamica cu peste 13 ani de experienta in domeniul distributiei pieselor auto Ford.
Companie in plina dezvoltare sustinuta de pasiunea noastra pentru masini, FOR CAR a devenit una dintre cele mai importante firme de import si distributie de piese auto pentru Ford si alte marci.

Oferim suport tehnic de exceptie prin procesarea rapida a cererilor si gasirea celei mai bune solutii de distributie.
La solicitare putem asigura si variante after-market de prima echipare.

Dorim sa mentionam ca toate piesele noastre de schimb sunt comercializate in mod legal, respecta reglementarile in vigoare si beneficiaza de garantie 12 luni de la data montarii lor intr-un service autorizat RAR !
Preturile pe care le oferim UTILIZATORILOR acestui forum au discountul cel mai mare pe care il acordam clientilor nostri. In mod special, si numai pentru membrii COTIZANTI ai CLUBULUI FORD ROMANIA, acordam un discount suplimentar de 7 % fata de oferta noastra minima !
Va asteptam !

buna seara, m-ar interesa set placute frana fata si set discuri frana fata pt masina din semnatura(original cat si producator) si daca aveti si asa ceva : placute frana fata pt peugeot 206,1360 cmc,an 1999,tip motor kfx,seria sasiu VF32CKFXE40186156(original si producator)

10 Dec 2010, 21:34

Buna ziua,

va rog sa-mi transmiteti o oferta ptr teu apa - Ford Fusion 1,4TDCI 2003 Numar identificare: WF0UXXGAJU3Y70437.

Multumesc,

11 Dec 2010, 12:06

Salut m-ar interesa si pe mine cat costa:
Sonda lambda de dupa catalizator
Proiectoare (nu din acelea rotunde)
senzor viteza
Toate pentru masina din semnatura

11 Dec 2010, 12:59

Ulei si filtru ulei Ford Mondeo 2004, TDCI, 2000 cc!
Multumesc anticipat!

11 Dec 2010, 16:12

bieleta directie intreaga dr fata ford ka din 2005, motor de 70cp cu servodirectie cat ar fi?
si un stergator(bratul) pt aceeasi masina pt luneta?

11 Dec 2010, 17:28

Un pret pt vas de expansiune cu si fara capac WF04XXGBB42U46605 va rog.

11 Dec 2010, 18:15

Buna ziua!
Doresc un pret pentru discuri+placute OEM si de producator pentru fiesta 1.4 tdci 2008
WF0DXXGAJD4Y17416
Multumesc!

12 Dec 2010, 15:17

Salut,

Te rog pret pentru Ford Fiesta 2005 (prefacelift) 1.4 TDCI:
Radiator Racire
Radiator AC
Far
Bara (Partea superioara)
Capota motor
Panou fata - Trager

Prefer piese aftermarket.

Merci

12 Dec 2010, 16:07

Releu FOAB-14B192-AA pentru FIESTA 2001 1.8 TDI?

Pe al meu ars scrie 61UHQ 12V 40A/20A FOAB-14B192-AA.

12 Dec 2010, 18:09

Bratul de la stergatorul pentru luneta la un focus 2 hatchback cu vin din semnatura la ce pret este?

12 Dec 2010, 18:25

Salut.
As dori un pret pentru 4 bujii incandescente. Masina este un Opel Astra G, 1,7 TD, 1999, WIN:WOLOTGF35Y8006973.
Multumesc.

13 Dec 2010, 09:39

buna ziua!
doresc o oferta de pret pentru un set de bujii si un set de bielete antiruliu spate (producator, pret, disponibilitate in stoc).

13 Dec 2010, 10:45

$1 scrie:$2una ziua.Un pret va rog pt termostatul lichidului de racire la masina din semnatura.Cod finis 1119280(va rog sa verificati)Un pret va rog pt piesa originala si daca aveti si de alti producatori.Multumesc.

BUNA ZIUA ,
V-AM TRIMIS MESAJ PM
AX EVO

13 Dec 2010, 11:29

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2eprezentam o echipa de profesionisti tanara si dinamica cu peste 13 ani de experienta in domeniul distributiei pieselor auto Ford.
Companie in plina dezvoltare sustinuta de pasiunea noastra pentru masini, FOR CAR a devenit una dintre cele mai importante firme de import si distributie de piese auto pentru Ford si alte marci.

Oferim suport tehnic de exceptie prin procesarea rapida a cererilor si gasirea celei mai bune solutii de distributie.

Dorim sa mentionam ca toate piesele noastre de schimb sunt comercializate in mod legal, respecta reglementarile in vigoare si beneficiaza de garantie 12 luni de la data montarii lor intr-un service autorizat RAR !
Preturile pe care le oferim UTILIZATORILOR acestui forum au discountul cel mai mare pe care il acordam clientilor nostri. In mod special, si numai pentru membrii COTIZANTI ai CLUBULUI FORD ROMANIA, acordam un discount suplimentar de 7 % fata de oferta noastra minima !
Va asteptam !

buna seara, m-ar interesa set placute frana fata si set discuri frana fata pt masina din semnatura(original cat si producator) si daca aveti si asa ceva : placute frana fata pt peugeot 206,1360 cmc,an 1999,tip motor kfx,seria sasiu VF32CKFXE40186156(original si producator)

BUNA ZIUA ,
V-AM TRIMIS MESAJ PM
AX EVO

13 Dec 2010, 11:32

$1 scrie:$2

Va asteptam !

BUNA ZIUA ,
V-AM TRIMIS MESAJ PM
AX EVO

13 Dec 2010, 12:50

$1 scrie:$2una ziua!
doresc o oferta de pret pentru un set de bujii si un set de bielete antiruliu spate (producator, pret, disponibilitate in stoc).

BUNA ZIUA ,
V-AM TRIMIS MESAJ PM
AX EVO
Subiect închis