Importator ÅŸi distribuitor de piese auto
08 Sep 2007, 16:05
ati primit mailul meu cu privire la bucsaraia fata?nu stiu daca l-am trimis corect.
astept un raspuns pt ca in cazul in care nu a ajuns sa il mai trimit o data.
o zi FORDmidabila va doresc.
08 Sep 2007, 16:10
$1 scrie:$2t grila aceea care vine intre faruri se schimba bara?cred ca nu am fost destul de expicit .la mine asta pe care o am e prinsa doar in niste cleme sus cand deschid capota .de grila ditre faruri am specificat.eu am modelul de 2001,si vreau modelul de dupa 2003 .e aceea cu marginile nichelate .multumesc.
Pare ciudat, dar asa este : grila dumneavoastra are in partea inferioara un ornament vopsit in culoarea masinii, iar la modelul restilizat ( dupa 2003 ) grila de radiator este incadrata de o rama vopsita la culoarea masinii sau cromata. Inlocuirea pe care o doriti ar face sa ramana spatii mari intre grila si bara fata ( conturul barii fata difera in zona de sub grila de radiator intre cele doua modele ) si ati avea probleme cu prinderile grilei si cadrului noi !
For Car
08 Sep 2007, 16:12
$1 scrie:$2ti primit mailul meu cu privire la bucsaraia fata?nu stiu daca l-am trimis corect.
astept un raspuns pt ca in cazul in care nu a ajuns sa il mai trimit o data.
o zi FORDmidabila va doresc.
Va salut ! Va rog sa mai trimiteti e-mailul inca o data la adresa:
florinc@forcar.ro
Nu l-am primit , din pacate, pe primul.
Cu respect,
un FORDmaniac de la For Car
08 Sep 2007, 16:22
l-am trimis din nou.
mersi pt interesul aratat.
08 Sep 2007, 16:46
salut.iata la ce am nevoie de preturi:
faruri (stg-dr);
bara fata in culoarea masinii;
deflector pietre;
grila fata (cea cu emblema ford)
radiator;
proiector (din ala triunghiular) stg;
grila pt proiectorul de mai sus;
capota;
carenaj stg (aparatoarea de deasupra rotii)
merci.
asteppt raspuns cat de repede.
VIN: WF0HXXGAJH4D21783
08 Sep 2007, 18:31
$1 scrie:$2alut.iata la ce am nevoie de preturi:
faruri (stg-dr);
deflector pietre;
radiator;
capota;
merci.
Va salut ! Am trimis oferta noastra PM !
For Car
08 Sep 2007, 19:55
multumesc pentru informatie.mai am o intrebare fulia dela arbore sau cum se cheama .am schimbat cureaua dela ac. si am fulia aceea uzata ,cat casta?
si flansele de la amortizor ,setul complet ,pret ,
Mondeo break an 2001 ,20 TDI ,115 cp
08 Sep 2007, 22:29
Buna seara. Ma intereseaza pentru Ford Transit 2,4 Tddi 90 Cp, noiembrie 2002, WF0LXXGBFL2R82485 un pret pentru fulie alternator ( alternatorul este BOSCH).Multumesc.
09 Sep 2007, 12:38
Salutare!
ma intereseaza si pe mine un set complet (fata/spate) aparatori noroi + cotiera centrala fata + scut motor
FF2 1,8 TDCI
multumesc anticipat
09 Sep 2007, 15:35
un pret orientativ pentru jantele din poza -17 inch 7 spite- (la bucata sau 4 bucati). va multumesc!
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

- janta.JPG (12.69 KiB) Vizualizat de 4050 ori
09 Sep 2007, 18:08
Buna ziua.
Ma intereseaza pretul pentru reperele urmatoare:
-platou contacte hayon (finis code 6193925)
-bucsa punte spate (finis code 1016439)
Varianta producator va rog.
WF0AXXGAJAXP64042
Merci anticipat.
09 Sep 2007, 23:24
$1 scrie:$2
faruri (stg-dr);
deflector pietre;
radiator;
capota;
merci.
For Car
Am uitat sa intreb:
1)o piesa esentiala: e cea de care set prins radiatorul si care se prelungeste in sus; se vede cand deschizi capota. Pare facuta dintr-un plastic foarte dur. As aprecia si o poza, sa va spun daca aia este piesa.
2) ce e ala platnic?
3) bara din Taiwan are toate sistemele de prindere? (ca si cea originala-nu sunt probleme la montaj?);
4) piesele se pot vedea? pot face o comparatie intre bara originala si cea din Taiwan?
Multumesc
09 Sep 2007, 23:26
salut
ma intereseaza preturile pentru urmatoarele piese:
-ulei de motor
-filtru de ulei
-bobina de inductie
-maneta schimbator de viteze
-scut metalic
VIN: WFO4XXGBB43T47654
Multumesc anticipat!
10 Sep 2007, 19:05
$1 scrie:$2ultumesc pentru informatie.mai am o intrebare fulia dela arbore sau cum se cheama .am schimbat cureaua dela ac. si am fulia aceea uzata ,cat casta?
si flansele de la amortizor ,setul complet ,pret ,
Mondeo break an 2001 ,20 TDI ,115 cp
Va salutam ! Am trimis oferta noastra PM !
For Car
10 Sep 2007, 19:05
$1 scrie:$2una seara. Ma intereseaza pentru Ford Transit 2,4 Tddi 90 Cp, noiembrie 2002, WF0LXXGBFL2R82485 un pret pentru fulie alternator ( alternatorul este BOSCH).Multumesc.
For Car
10 Sep 2007, 19:09
$1 scrie:$2alutare!
ma intereseaza si pe mine un set complet (fata/spate) aparatori noroi + cotiera centrala fata + scut motor
FF2 1,8 TDCI
multumesc anticipat
Va salut ! Aveti raspunsul nostru PM !
For Car
10 Sep 2007, 19:24
$1 scrie:$2n pret orientativ pentru jantele din poza -17 inch 7 spite- (la bucata sau 4 bucati). va multumesc!
Va salut ! Am raspuns PM !
Cu stima,
un FORDmaniac de la For Car
10 Sep 2007, 19:31
$1 scrie:$2una ziua.
Ma intereseaza pretul pentru reperele urmatoare:
-platou contacte hayon (finis code 6193925)
-bucsa punte spate (finis code 1016439)
Varianta producator va rog.
WF0AXXGAJAXP64042
Merci anticipat.
For Car
10 Sep 2007, 19:46
salut,
am si eu o problema (sper eu) mica...
am comandat un set de aparatori de noroi fata-spate pt. Fiesta saptamana trecuta (joi, pe 06.09 parca) si sambata am fost sunat de curier sa mi le aduca...nu eram in Bacau si a ramas livrarea pe azi...
buuun....a venit curierul, mi-a dat coletul, i-am achitat suma pe care trebuia s-o platesc, a plecat curierul, toate ok pana aici...
am desfacut coletul....2 pungi mari, una cu aparatorile spate, cu tot cu 4 (patru) piese de prindere, cate 2 piese pt. fiecare roata, si o punga cu aparatorile fata, FARA nici un fel de piesa de prindere si pe deasupra si cu o gaurica cam de 5 cm in diametru....
am sunat la FORCAR, am vorbit cu cineva si situatia e cam albastra...pisica e pe la mijoc...ei zic ca nu se poate, ca le-au trimis si ca piesele de prindere trebuiau sa fie in punga cu aparatorile pt. fata....eu unul nu le-am primit...
nu acuz pe nimeni, sa fim bine intelesi...nu stiu cum ar fi trebuit sa procedez...sa tin curierul langa mine pana desfac pachetul de fata cu el si sa i-l fi dat inapoi daca mi-as fi dat seama ca lipsesc acele piese de prindere...nu aveam nici timpul necesar sa fac aceasta verificare atunci (eram la servici) si oricum nu mi-as fi dat seama pe loc....mi-am dat seama doar dupa ce am studiat schema de montaj si am vazut ca ar fi trebuit sa mai am si niste cleme de prindere pt. aparatorile de pe fata....schema de montaj era tot intr-una din pungi, deci oricum ar fi trebuit sa desigilez punga...
problema nu e de bani, nu cred ca acele piese de prindere costa foarte mult si as fi gata sa le platesc, numai sa le am...de la FORCAR mi-au zis baietii ca ei nu pot descompleta un alt set (si au dreptate, eu ii inteleg), verificarea nu am facut-o de fata cu cel care mi le-a adus (curierul) si pe de alta parte eu am platit integral, deci si pt. acele cleme...
o sa ma duc sa mi le monteze la service(chiar ma programasem pe joi), o sa mi le monteze pe cele de pe spate, care sunt complete, iar la cele de pe fata o sa-mi tranteasca niste holsuruburi de neam prost, eventual si prin tabla, pentru ca au si ei probabil aparatori de acest fel, dar tot la set si nu vor descompleta setul respectiv ca sa-mi puna mie doar clemele...
repet, nu e vorba de bani, eu nu vreau sa creez nimanui probleme, faza e ca eu chiar nu am primit acele cleme (punga era gaurita si probabil au fost extrase de acolo) si nu stiu ce sa fac...n-as vrea sa ma trezesc cu cine stie ce gauri si holsuruburi prin tabla la o masina noua...
cu stima, alen
10 Sep 2007, 20:14
faruri (stg-dr);
deflector pietre;
radiator;
capota;
merci.
For Car
Am uitat sa intreb:
1)o piesa esentiala: e cea de care set prins radiatorul si care se prelungeste in sus; se vede cand deschizi capota. Pare facuta dintr-un plastic foarte dur. As aprecia si o poza, sa va spun daca aia este piesa.
2) ce e ala platnic?
3) bara din Taiwan are toate sistemele de prindere? (ca si cea originala-nu sunt probleme la montaj?);
4) piesele se pot vedea? pot face o comparatie intre bara originala si cea din Taiwan?
Multumesc
Va salut ! Am trimis un PM !
For Car
10 Sep 2007, 20:49
$1 scrie:$2alut
ma intereseaza preturile pentru urmatoarele piese:
-ulei de motor
-filtru de ulei
-bobina de inductie
-maneta schimbator de viteze
-scut metalic
Multumesc anticipat!
Va salut! Aveti un PM de la noi !
For Car
10 Sep 2007, 20:58
$1 scrie:$2alut,
am si eu o problema (sper eu) mica...
am comandat un set de aparatori de noroi fata-spate pt. Fiesta saptamana trecuta (joi, pe 06.09 parca) si sambata am fost sunat de curier sa mi le aduca...nu eram in Bacau si a ramas livrarea pe azi...
buuun....a venit curierul, mi-a dat coletul, i-am achitat suma pe care trebuia s-o platesc, a plecat curierul, toate ok pana aici...
am desfacut coletul....2 pungi mari, una cu aparatorile spate, cu tot cu 4 (patru) piese de prindere, cate 2 piese pt. fiecare roata, si o punga cu aparatorile fata, FARA nici un fel de piesa de prindere si pe deasupra si cu o gaurica cam de 5 cm in diametru....
am sunat la FORCAR, am vorbit cu cineva si situatia e cam albastra...pisica e pe la mijoc...ei zic ca nu se poate, ca le-au trimis si ca piesele de prindere trebuiau sa fie in punga cu aparatorile pt. fata....eu unul nu le-am primit...
nu acuz pe nimeni, sa fim bine intelesi...nu stiu cum ar fi trebuit sa procedez...sa tin curierul langa mine pana desfac pachetul de fata cu el si sa i-l fi dat inapoi daca mi-as fi dat seama ca lipsesc acele piese de prindere...nu aveam nici timpul necesar sa fac aceasta verificare atunci (eram la servici) si oricum nu mi-as fi dat seama pe loc....mi-am dat seama doar dupa ce am studiat schema de montaj si am vazut ca ar fi trebuit sa mai am si niste cleme de prindere pt. aparatorile de pe fata....schema de montaj era tot intr-una din pungi, deci oricum ar fi trebuit sa desigilez punga...
problema nu e de bani, nu cred ca acele piese de prindere costa foarte mult si as fi gata sa le platesc, numai sa le am...de la FORCAR mi-au zis baietii ca ei nu pot descompleta un alt set (si au dreptate, eu ii inteleg), verificarea nu am facut-o de fata cu cel care mi le-a adus (curierul) si pe de alta parte eu am platit integral, deci si pt. acele cleme...
o sa ma duc sa mi le monteze la service(chiar ma programasem pe joi), o sa mi le monteze pe cele de pe spate, care sunt complete, iar la cele de pe fata o sa-mi tranteasca niste holsuruburi de neam prost, eventual si prin tabla, pentru ca au si ei probabil aparatori de acest fel, dar tot la set si nu vor descompleta setul respectiv ca sa-mi puna mie doar clemele...
repet, nu e vorba de bani, eu nu vreau sa creez nimanui probleme, faza e ca eu chiar nu am primit acele cleme (punga era gaurita si probabil au fost extrase de acolo) si nu stiu ce sa fac...n-as vrea sa ma trezesc cu cine stie ce gauri si holsuruburi prin tabla la o masina noua...
cu stima, alen
Va salutam ! Este intr-adevar greu de spus unde s-au pierdut acele clipsuri... Pentru a rezolva totusi aceasta situatie va trimitem in seara aceasta punguta cu clipsurile dintr-un alt set urmand sa cautam o solutie pentru setul nostru ramas descompletat ! Din pacate Ford nu livreaza prinderile bavetelor decat in set cu tot cu bavete...
echipa For Car
10 Sep 2007, 22:11
Ma intereseaza janta de 16 inch( set) pt. Ford cu
VIN: WF0WXXGCDW5C32978.
10 Sep 2007, 22:41
Buna ziua,
Spuneti-mi va rog pretul pentru:
- macara (inclusiv motor) pentru geam electric spate
- buton usa sofer pentru 4 geamuri electrice
- "rear torque restrictor"
VIN-ul este WF0FXXGBBFTS13804, insa mentionez ca masina are geamuri electrice din fabrica doar in fata.
Multumesc.
10 Sep 2007, 22:52
Va salutam ! Este intr-adevar greu de spus unde s-au pierdut acele clipsuri... Pentru a rezolva totusi aceasta situatie va trimitem in seara aceasta punguta cu clipsurile dintr-un alt set urmand sa cautam o solutie pentru setul nostru ramas descompletat ! Din pacate Ford nu livreaza prinderile bavetelor decat in set cu tot cu bavete...
echipa For Car
imi pare rau pt. neplacerile create...sunt convins ca nu e vina dvs., cert este ca nu le-am primit...
v-am zis, clipsurile le platesc inca o data, daca e nevoie, dar nu cred ca asta e problema....probabil ar fi trebuit sa desfac pachetul de fata cu cel care mi l-a adus si atunci i l-as fi dat inapoi pe loc
sunt totusi situatii cand nu poti verifica pe loc un colet, mai ales ca oricum nu cred ca mi-as fi dat seama....m-am prins ca lipsesc doar dupa ce am studiat schema de montaj....va dati seama ca n-as fi putut tine pe loc curierul pana descifram eu schema si faceam "inventarul" pieselor, omul mai avea si alte colete de dus...
mentionez inca o data ca este vorba de prinderile pt. bavetele PE ROTILE FATA, ar fi cate 3 clipsuri pe fiecare roata dupa cum arata schema, in total 6 bucati....
nu stiu cum vin la dvs. in pungi, poate se pun doar cate 2 la fiecare roata, deci in total 4 bucati....ma rog...
inca o data imi cer scuze, sper sa nu ma fi "luat la ochi" firma dvs. drept un client cu probleme, mai ales ca sunt la prima achizitie de la dvs., chiar nu sunt un astfel de om...
nu-mi place sa creez probleme, vreau doar sa primesc ceea ce am platit si sa evit recurgerea la montaj la o improvizatie de tip romanesc, cu nituri, holsuruburi, sau cine stie ce alte minuni...
multumesc inca o data,
cu stima, alen
11 Sep 2007, 10:06
STIMATI DOMNI, ACEST TOPIC E DE VANZARE, VA ROG SA INCETATI!
Problemele va rog sa le rezolvati cu PM!!!!!
11 Sep 2007, 10:37
va multumesc!
as mai dori o singura informatie, pretul si termenul de livrare pt bobina de inductie.
o zi buna va urez!
11 Sep 2007, 11:20
salut
se poate un pret pentru un bec H8 (pentru proiector) si capacelul de plastic de pe consola centrala, cel lipsa din imaginea de mai jos
mersi
masina este cea din semnatura
11 Sep 2007, 13:48
$1 scrie:$2a intereseaza janta de 16 inch( set) pt. Ford cu
VIN: WF0WXXGCDW5C32978.
Va salut! Am trimis un PM cu oferta noastra !
For Car
11 Sep 2007, 13:50
$1 scrie:$2a multumesc!
as mai dori o singura informatie, pretul si termenul de livrare pt bobina de inductie.
o zi buna va urez!
Bobina este disponibila in stocul nostru !
For Car