Importator ÅŸi distribuitor de piese auto
Subiect închis

22 Noi 2007, 15:39

Buna ziua
Va rog un pret si termen de livrare din momentul lansarii comenzii (cred ca joia urmatoare, 29.11.2007) pentru:
Disc si placa de presiune
Rulment ambreiaj
Volanta (am inteles ca imi trebuie si 8 suruburi la aceasta)
VIN: WFO5XXGBB53M51955

Multumesc

22 Noi 2007, 17:22

mar interesa si pe mine un flitru de polen cata ar costa. Ford Focus 1.8 tddi, clima manuala,2001,modelul hatchback.Multumesc.

22 Noi 2007, 21:18

Sunt interesat sa cumpar 4 jante de aliaj pe 16' pt un fusion.
Imi poti oferii ceva ( preturi , modele)
Merci.

23 Noi 2007, 14:11

Buna ziua,

Ma intereseaza si pe mine preturile ptr o volanta si un kit ambreiaj (disc, placa, rulment) in varianta originala ptr un Mondeo 2.0TDCi (WF04XXGBB43C62948).

Si m-ar mai interesa, daca exista, covorase de cauciuc si huse scaune.

Multumesc.

Re: raspuns de la For Car

23 Noi 2007, 14:59

$1 scrie:$2 Te salut ! S-a executat PM-ul !
un FORDmaniac de la For Car!

Multumesc mult.

Aparatorile au sosit la timp. Au fost un pic de amanari din partea firmei de curierat, initial nu prea aveau chef sa le aduca pana la mine acasa. Pana la urma le-au adus, dar mai pe seara.

Nu am primit factura!! Ci doar un bon de magazie. Nu e un aspect foarte important dar m-as fi asteptat sa fie si factura, pentru ca in rest omul/oamenii care au raspuns au dat dovada de profesionalism, iar promisiunile au fost respectate.

Deci daca se rezolva cumva si cu factura, pot sa ma declar complet multumit si ii recomand cu caldura.

23 Noi 2007, 17:31

M-ar interesa dacă se poate comanda o cheie escamotabilă pentru focus 2 2007. Mulțumesc.

raspuns de la For Car

23 Noi 2007, 21:12

$1 scrie:$2aut si eu cartus pentru magazia de cd-uri (piesa incercuita cu verde). O aveti pe stoc? O puteti aduce? la ce pret?
Multumesc!

Buna seara ! Am trimis un PM cu oferta noastra !
For Car

raspuns de la For Car

23 Noi 2007, 21:23

$1 scrie:$2una ziua,

pentru un Focus I am nevoie de baterie - cea originala a tinut destul (4 ani jumate)...

multumesc mult,

Va salutam ! Aveti oferta noastra PM !
For Car

mentiune de la For Car

23 Noi 2007, 21:27

$1 scrie:$2una ziua ! vreau pret pt set proiectoare focus 1 cu tot cu comutator ! va multumesc !!!!!

Va salut ! Va rog sa imi spuneti daca modelul dumneavoastra este primul ( cu semnalizator in bara fata ) sau cel restilizat ( dupa luna 10.2001, cu semnalul in far )! Voi reveni apoi cu oferta exacta !
un FORDmaniac de la For Car!

raspuns de la For Car

23 Noi 2007, 21:43

$1 scrie:$2una ziua
Va rog un pret si termen de livrare din momentul lansarii comenzii (cred ca joia urmatoare, 29.11.2007) pentru:
Disc si placa de presiune
Rulment ambreiaj
Volanta (am inteles ca imi trebuie si 8 suruburi la aceasta)
VIN: WFO5XXGBB53M51955

Multumesc

Va salutam ! Am trimis un PM cu oferta noastra !
For Car

raspuns de la For Car

23 Noi 2007, 21:46

$1 scrie:$2ar interesa si pe mine un flitru de polen cata ar costa. Ford Focus 1.8 tddi, clima manuala,2001,modelul hatchback.Multumesc.

Buna seara ! Aveti un mic PM de la noi !
For Car

o rugaminte !

23 Noi 2007, 21:48

$1 scrie:$2unt interesat sa cumpar 4 jante de aliaj pe 16' pt un fusion.
Imi poti oferii ceva ( preturi , modele)
Merci.

Va salutam ! Noi va putem oferi doar modele de jante originale. Va rog sa imi dati o adresa de e-mail pentru a potea trimite poze cu ele !
For Car

raspuns de la For Car

23 Noi 2007, 21:52

$1 scrie:$2una ziua,

Ma intereseaza si pe mine preturile ptr o volanta si un kit ambreiaj (disc, placa, rulment) in varianta originala ptr un Mondeo 2.0TDCi (WF04XXGBB43C62948).

Si m-ar mai interesa, daca exista, covorase de cauciuc si huse scaune.

Multumesc.

For Car

raspuns de la For Car

23 Noi 2007, 21:57

$1 scrie:$2-ar interesa dacă se poate comanda o cheie escamotabilă pentru focus 2 2007. Mulțumesc.

Buna seara ! Aveti un PM de la noi !
For Car

23 Noi 2007, 21:59

alternator pentru WF0AXXGCDA1C26967?

raspuns de la For Car

23 Noi 2007, 22:12

$1 scrie:$2lternator pentru WF0AXXGCDA1C26967?

Buna seara ! Aveti oferta noastra PM .
For Car

23 Noi 2007, 22:18

va multumesc...

23 Noi 2007, 22:37

Salut!
V-as ruga daca se poate un pret si o data aproximativa de livrare pt un senzor ABS roata dreapta fata la un Mondeo 2.0 TDCI din 2002, 131 CP.
Multumesc!

24 Noi 2007, 00:06

Tanks, a ajuns pachetul la Tulcea// a fost ridicat azi dimineata.

24 Noi 2007, 00:59

Va salut!
As vrea daca se poate preturi pentru urmatoarele:
1. covoras cauciuc portbagaj (tip tavita) pentru FF2 hatchback.
2. suport ochelari plafon tip Ghia.
3. lampa plafon cu lampi de lectura.
4. scut motor de metal+suruburi de prindere.
5. scut motor de plastic (original FF2)+suruburi de prindere.
6. cirlig de remorcare+mufa pentru FF2.
Va multumesc!

Re: VINDEM PIESE ORIGINALE FORD SI MAZDA GAMA COMPLETA !

24 Noi 2007, 01:56

$1 scrie:$2eprezentam o echipa de profesionisti tanara si dinamica, cu peste 10 ani de experienta in piese auto Ford.
Companie in plina dezvoltare sustinuta de pasiunea noastra pentru masini, FOR CAR a devenit una dintre cele mai importante firme de import si distributie de piese auto pentru Ford si Mazda.

Oferim suport tehnic de exceptie prin procesarea rapida a cererilor si gasirea celei mai bune solutii de distributie.
La solicitare putem asigura si variante after-market de prima echipare.

Dorim sa mentionam ca toate piesele de schimb sunt comercializate oficial de noi, au platite toate taxele catre statul roman si beneficiaza de garantie 18 luni de la data livrarii montate intr-un service autorizat RAR !
Preturile sunt oferite special pentru membrii acestui Forum beneficiind de un disccount situat intre 20 - 25 % fata de oferta noastra !
Va asteptam !

Salut...ma intereseaza o mufa auxiliara pt player...cu tot cu montaj...si fara pierderea garantiei:) astept un pret...ms mult, o seara/zi cat mai placuta....

24 Noi 2007, 12:01

Vreau si eu oferta pentru:
ulei motor
filtru ulei
filtru motorina
filtru aer
filtru polen
VIN-ul este WF05XXWPD55R87098
Mersi

raspuns de la For Car

24 Noi 2007, 13:45

$1 scrie:$2alut!
V-as ruga daca se poate un pret si o data aproximativa de livrare pt un senzor ABS roata dreapta fata la un Mondeo 2.0 TDCI din 2002, 131 CP.
Multumesc!

Buna dimineata ! Aveti oferta noastra PM !
For Car

24 Noi 2007, 15:41

Buna ziua !

Doresc si eu pret pentru 2 amortizoare spate pt masina din semnatura - astea in primul rand.
In al 2 lea rand as dori pret pt urmatoarele:

-ulei motor
-filtre: aer, polen, ulei, motorina

Nr. identificare: WF0AXXGCDA2R70936

Multumesc anticipat.

24 Noi 2007, 15:53

Va salutam ! Noi va putem oferi doar modele de jante originale. Va rog sa imi dati o adresa de e-mail pentru a potea trimite poze cu ele !
For Car[/quote]

adresa de mail pt oferta jante (aliaj originale Fusion) andreidinu@yahoo.com
Multumesc!

raspuns de la For Car

24 Noi 2007, 17:13

$1 scrie:$2a salut!
As vrea daca se poate preturi pentru urmatoarele:
1. covoras cauciuc portbagaj (tip tavita) pentru FF2 hatchback.
2. suport ochelari plafon tip Ghia.
3. lampa plafon cu lampi de lectura.
4. scut motor de metal+suruburi de prindere.
5. scut motor de plastic (original FF2)+suruburi de prindere.
6. cirlig de remorcare+mufa pentru FF2.
Va multumesc!

For Car

Re: VINDEM PIESE ORIGINALE FORD SI MAZDA GAMA COMPLETA !

24 Noi 2007, 17:37

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2eprezentam o echipa de profesionisti tanara si dinamica, cu peste 10 ani de experienta in piese auto Ford.
Companie in plina dezvoltare sustinuta de pasiunea noastra pentru masini, FOR CAR a devenit una dintre cele mai importante firme de import si distributie de piese auto pentru Ford si Mazda.

Oferim suport tehnic de exceptie prin procesarea rapida a cererilor si gasirea celei mai bune solutii de distributie.
La solicitare putem asigura si variante after-market de prima echipare.

Dorim sa mentionam ca toate piesele de schimb sunt comercializate oficial de noi, au platite toate taxele catre statul roman si beneficiaza de garantie 18 luni de la data livrarii montate intr-un service autorizat RAR !
Preturile sunt oferite special pentru membrii acestui Forum beneficiind de un disccount situat intre 20 - 25 % fata de oferta noastra !
Va asteptam !

Salut...ma intereseaza o mufa auxiliara pt player...cu tot cu montaj...si fara pierderea garantiei:) astept un pret...ms mult, o seara/zi cat mai placuta....

Buna ziua ! Noi va putem oferi doar kit mufa auxiliara la pretul de 55 lei. Pentru montaj va trebui sa va adresati unui service autorizat.
Cu respect, For Car

raspuns de la For Car

24 Noi 2007, 17:53

$1 scrie:$2reau si eu oferta pentru:
ulei motor
filtru ulei
filtru motorina
filtru aer
filtru polen
VIN-ul este WF05XXWPD55R87098
Mersi

Va salutam ! Am trimis un PM cu oferta noastra !
For Car

raspuns de la For Car

24 Noi 2007, 18:17

$1 scrie:$2una ziua !

Doresc si eu pret pentru 2 amortizoare spate pt masina din semnatura - astea in primul rand.
In al 2 lea rand as dori pret pt urmatoarele:

-ulei motor
-filtre: aer, polen, ulei, motorina

Nr. identificare: WF0AXXGCDA2R70936

Multumesc anticipat.

Buna ziua ! Am trimis un PM cu oferta noastra ! Va multumim pentru interes !
For Car

24 Noi 2007, 19:05

curea accesorii si rola pentru un mondeo 2002 TDCI 2.0 130 CP limuzina.

De asemenea ma intereseaza un set de covorase pe negru din material pentru aceeasi masina.

Later edit:

Ma intereseaza doar intinzatorul, cureaua o am deja. Cererea oferta pentru covorasele raman inca valabile
Subiect închis