de AXEVO » 11 Mai 2007, 09:42
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2eprezentam o echipa de profesionisti tanara si dinamica, cu peste 10 ani de experienta in piese auto Ford.
Companie in plina dezvoltare sustinuta de pasiunea noastra pentru masini, FOR CAR a devenit una dintre cele mai importante firme de import si distributie de piese auto pentru Ford si Mazda.
OARE?
Am facut o simpla comanda de piese ORIGINALE pentru un focus TDDI, de filtre (ulei, aer, polen, motorina), ulei s.a.
Vine coletul. Cand il desfac... surpriza:
- lipsea filtrul de aer;
- filtrul de motorina era de TDCI.
Ii sun imediat si mi se spune ca a gresit acest Florin si ca a uitat sa puna filtrul de aer, iar pentru filtrul de motorina ca a gresit nu mai stiu cine.
Nici o problema. Mi se spune ca o sa soseasca seara (a venit a doua zi)filtrul de aer impreuna cu filtrul de motorina cel bun. Si voi sunteti oameni si se mai greseste.
Cand soseste curierul... ce credeti..... iar surpriza:
- filtrul de motorina BOSCH in cutie pe care scrie motorcraft
Cine a mai gresit acum si ce vina am eu?
Va salutam !
Ne cerem scuze pentru faptul ca am omis sa trimitem filtrul de polen in prima zi. L-am trimis, achitand noi taxa de transport, a doua zi.
In ceea ce priveste filtrul de motorina Ford - Motorcraft vrem sa va informam ca in cutia originala veti gasi filtrul cu codul 1230621 produs de BOSCH pentru Ford. Dovada faptului ca v-am trimis un filtru original FORD este faptul ca pe filtrul primit de la noi se vede SIGLA " FORD " si codul de piesa Ford. Daca ar fi fost un filtru luat direct din reteaua BOSCH, atunci nu ar fi sigla " Ford " pe el ! Merita mentionat faptul ca sistemul de injectie care echipeaza Ford Focus 1.8 TDdi este BOSCH. Ford a permis in acest caz ca Bosch sa isi lase si sigla sa pe filtrul produs spcial pentru constructor .
Vrem sa fiti convins de faptul ca seriozitatea si profesionalismul sunt caracteristice echipei FOR CAR, iar gresala facuta si reparata prompt este doar o excepie ce confirma o veche zicala: " numai cine nu munceste, nu greseste... "
Cu respect,
Florin
Va rugam sa ne trimiteti toate solicitarile dumneavoastra legate de piese de schimb la adresa
cristina.sulu@axevo.ro sau la numarul de telefon
0751184788 – d-na Cristina Sulu.
Va multumim pentru intelegere!
-----------------------------------------------------
“O singură ambiţie este legitimă, aceea de a fi mai buni!” Monseniorul Vladimir Ghika