de valiinves » 12 Sep 2008, 22:36
Buna ziua (sau Buna seara) dl. Florin!
Uite ca usurel asa ma apropii si de al patrulea scimb de consumabile.
Nu stiu acum cat ma mai tineti minte de la ultima discutie, dar eu incerc sa va aduc aminte.
A fost o problema cu o piesulica (clema pt fixarea plasei de portbagaj) care eu am cerut-o si am specificat ca e din plastic si am primit altceva din metal. Adica o clema de jos din portbagaj. Eu aveam nevoie de cele de pe lateral. Nu am mai insistat si nu am mai comentat ca dv erati plecat in strainatate si am lasat-o asa. Oricum nu asta era problema ca era mai mare daraua cu returnatul ei. Problema este ca am nevoie in continuare de ea. Daca nu sunteti dumirit care, va pot trimite o poza. Deci sa continuam:
Am nevoie de acea clema de prindere a plasei, din plastic si de pe lateralul portbagajului.
6L ulei 5W30 (5+1) si un litru de ulei pt cutie 75W-90 BO .
Filtre:Ulei, motorina, aer, polen.
Mai mi-ar trebui si vreo doua becuri de plafoniera ( sunt lunguiete si spre deosebire de cele care le stiu eu sunt putin mai lungi cu vreo 5mm si sunt de 10W, nu de 5W).
Niste capace de roti pe 16'' cu ceva poze daca aveti si o baterie pt vaporul meu si neaparat sa fie Ag Ca si daca se poate si originala.....ar fi perfect.
Va multumesc anticipat si astept oferta!
Cu stima Valentin
Ford Mondeo 2002 2.0 TDCI 131 CP
WFOWXXGBBW1E43387
Mama prostilor....... e mereu gravida !
Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii - nu li se intampla prea des.