Importator ÅŸi distribuitor de piese auto
Subiect închis

Re: VINDEM PIESE ORIGINALE FORD SI MAZDA GAMA COMPLETA !

06 Apr 2009, 16:54

$1 scrie:$2una ziua,

Va rog sa-mi trimiteti preturi pentru urmatoarele, in varianta "originale" :

- filtru ulei
- ulei (6l)
- filtru motorina
- filtru aer
- filtru polen
- bec frana spate
- lichid frana
- placute de frana fata si spate

Mondeo WF04XXGBB43C62948

Multumesc.

BUNA ZIUA ,
V AM TRIMIS MESAJ PM
FOR CAR

06 Apr 2009, 19:35

Doresc sa aflu pretul unui senzor de abs stanga fata,pt.mazda 323 f af.1991,1598 ccm,65 kw 88 ps,serie sasiu JMZBG14E200567034.Va multumesc.

07 Apr 2009, 00:06

Am sa va rog sa-mi
faceti o oferta pentru :

1. Kit distributie Ford Focus ( WFOAXXWPDA3L12221 )
2. Set 4 placute frana (spate/fata)

Va multumesc si astept oferta dumneavoastra.

07 Apr 2009, 06:21

Buna ziua.Ma intereseaza un filtru de motorina UFI pt. FF2 1,6tdci an 10.2005.
Multumesc

07 Apr 2009, 09:51

$1 scrie:$2una ziua, as dori o oferta de pret pentru urmatoarele piese (masina din semnatura)
-Filtru polen,
-Filtru aer,
-Bavete noroi (fata-spate),
-Far dreapta cu motoras de reglare,
-Mufe bec halogen H11 (soclu).
Va multumesc!

BUNA ZIUA ,
AM TRIMIS MESAJ PM
FOR CAR

07 Apr 2009, 10:49

$1 scrie:$2a salut
un pret pentru amortizoare spate, eventual si flansele amortizoare, pentru WFOBXXWPRBYS34815
filtru ulei, filtru aer si ulei 5w30 pentru un schimb
multumesc

BUNA ZIUA ,
AM TRIMIS MESAJ PM
FOR CAR

07 Apr 2009, 10:59

$1 scrie:$2m sa va rog sa-mi
faceti o oferta pentru :

1. Kit distributie Ford Focus ( WFOAXXWPDA3L12221 )
2. Set 4 placute frana (spate/fata)

Va multumesc si astept oferta dumneavoastra.

BUNA ZIUA ,
AM TRIMIS MESAJ PM
FOR CAR

07 Apr 2009, 11:04

$1 scrie:$2una ziua.Ma intereseaza un filtru de motorina UFI pt. FF2 1,6tdci an 10.2005.
Multumesc

BUNA ZIUA ,

AM TRIMIS MESAJ PM
FOR CAR

07 Apr 2009, 11:25

salutare, vreau si eu niste preturi pentru urmatoarele:pacute frana fata+spate,ulei 5w30(6l)sau 5w40(6l),filtru ulei,filtru aer,filtru motorina,filtru polen,lichid servo,pentru masina din semnatura.
PS:daca se poate preturile pt piese de origine cat si aftermarket
Va multumesc

07 Apr 2009, 11:43

va rog sa-mi faceti o oferta pt. curea alternator, role intainzatoare si de ghidaj aferente pt. WFONXXGCDN1U73328 - ford focus 1,6 16v turnier benzina, 2001, cu servodirectie si cu aer conditionat.
va rog ca oferta sa includa produse de la diferite firme cu preturi diferite.
mentionati va rog si metoda si costul expeditiei pieselor la arad.

multumesc

07 Apr 2009, 12:01

$1 scrie:$2alutare, vreau si eu niste preturi pentru urmatoarele:pacute frana fata+spate,ulei 5w30(6l)sau 5w40(6l),filtru ulei,filtru aer,filtru motorina,filtru polen,lichid servo,pentru masina din semnatura.
PS:daca se poate preturile pt piese de origine cat si aftermarket
Va multumesc

BUNA ZIUA ,
AM TRIMIS MESAJ PM
FOR CAR

07 Apr 2009, 12:32

Buna ziua,

As dori o oferta pentru bielete antiruliu (stanga / dreapta pe fata) pentru un Ford Focus VIN: WF05XXGCD55B63837.

multumesc.

07 Apr 2009, 12:45

$1 scrie:$2a rog sa-mi faceti o oferta pt. curea alternator, role intainzatoare si de ghidaj aferente pt. WFONXXGCDN1U73328 - ford focus 1,6 16v turnier benzina, 2001, cu servodirectie si cu aer conditionat.
va rog ca oferta sa includa produse de la diferite firme cu preturi diferite.
mentionati va rog si metoda si costul expeditiei pieselor la arad.

multumesc

BUNA ZIUA ,
AM TRIMIS MESAJ PM
FOR CAR

07 Apr 2009, 12:51

$1 scrie:$2oresc sa aflu pretul unui senzor de abs stanga fata,pt.mazda 323 f af.1991,1598 ccm,65 kw 88 ps,serie sasiu JMZBG14E200567034.Va multumesc.

BUNA ZIUA ,

AM TRIMIS MESAJ PM
FOR CAR

07 Apr 2009, 12:59

As dori o oferta pentru bielete antiruliu (stanga / dreapta pe fata) pentru un Ford Focus VIN: WF05XXGCD55B63837.

multumesc.

BUNA ZIUA ,
AM TRIMIS MESAJ PM
FOR CAR

07 Apr 2009, 13:04

E cel putin "interesant" :) cum preturile trimise pe PM de FORCAR au ajuns la acelasi nivel sau chiar mai mari decat cele practicate de ei direct pe site-ul forcar.

Oare ce s-o fi intamplat cu Conditiile pentru firme din http://forum.clubford.ro/rules.php ?

PS: din pacate, acest post va fi ingropat destul de repede in multitudinea de post-uri din acest topic :) si se va crede in continuare ca membrii forumului au parte de reducere la achizitionarea de piese.

07 Apr 2009, 13:25

salutare
as dori sa-mi trimiteti oferta de preturi pt.:
-ulei motor
-filtru ulei
-filtru motorina
-filtru aer
-placute frane fata+spate pt.masina din semnatura
mersi anticipat

07 Apr 2009, 13:45

$1 scrie:$2alutare
as dori sa-mi trimiteti oferta de preturi pt.:
-ulei motor
-filtru ulei
-filtru motorina
-filtru aer
-placute frane fata+spate pt.masina din semnatura
mersi anticipat

BUNA ZIUA ,
AM TRIMIS MESAJ PM
FOR CAR

07 Apr 2009, 14:51

$1 scrie:$2 cel putin "interesant" :) cum preturile trimise pe PM de FORCAR au ajuns la acelasi nivel sau chiar mai mari decat cele practicate de ei direct pe site-ul forcar.

Oare ce s-o fi intamplat cu Conditiile pentru firme din http://forum.clubford.ro/rules.php ?

PS: din pacate, acest post va fi ingropat destul de repede in multitudinea de post-uri din acest topic :) si se va crede in continuare ca membrii forumului au parte de reducere la achizitionarea de piese.

Este la fel de interesant ca primim aceste observatii din partea unei persoane care cauta piese ieftine pe internet si nu din partea unui membru cotizant al clubului FORD ! Am verificat in baza de date a clubului si dumneavoastra nu apareti in ea !
Iar in ceea ce priveste preturile pe care le oferim celor care apeleaza direct la noul nostru serviciu de pe siteul propiu ( http://www.forcar.ro ) credem ca suntem singurii in masura sa stabilim politica preturilor in functie de obiectivele pe care le avem !
Si nu in ultimul rand nu este lipsit de importanta ca, la final, oferta noastra sa fie mai buna decat toate ofertele celorlalti comercianti de piese de schimb ! Acesta este de fapt telul nostru !

Cu respect,
echipa FOR CAR

PS: din fericire acest post nu a ramas ingropat in multitudinea de post-uri din acest topic, ci i s-a raspuns cu promptitudine.

07 Apr 2009, 15:21

Este un lucru absolut normal sa caut piese cat mai ieftine :D pe unde consider eu de masura, chiar si pe internet :). Cred ca ar trebui sa intelegeti acest lucru, atata timp cat telul dvs este sa aveti cea mai buna oferta :D

Faptul ca nu sunt un membru cotizant al clubului Ford imi da in continuare dreptul sa fac comentarii pe acest forum ...
Observatia era pentru ceilalti forumisti, pentru a sti totusi la ce sa se astepte de la firma dvs ... evident ca sunteti singurii in masura sa va stabiliti politica, incercam doar sa atrag atentia asupra faptului ca afirmatia dvs de la inceputul topicului ("Preturile sunt oferite special pentru membrii acestui Forum beneficiind de un disccount situat intre5-10 % fata de oferta noastra ! Va asteptam !") este complet falsa ...

PS: va multumesc ca nu m-ati contrazis :)

PPS: sper sa reusiti sa va realizati telul

07 Apr 2009, 18:22

$1 scrie:$2ste un lucru absolut normal sa caut piese cat mai ieftine :D pe unde consider eu de masura, chiar si pe internet :). Cred ca ar trebui sa intelegeti acest lucru, atata timp cat telul dvs este sa aveti cea mai buna oferta :D

Faptul ca nu sunt un membru cotizant al clubului Ford imi da in continuare dreptul sa fac comentarii pe acest forum ...
Observatia era pentru ceilalti forumisti, pentru a sti totusi la ce sa se astepte de la firma dvs ... evident ca sunteti singurii in masura sa va stabiliti politica, incercam doar sa atrag atentia asupra faptului ca afirmatia dvs de la inceputul topicului ("Preturile sunt oferite special pentru membrii acestui Forum beneficiind de un disccount situat intre5-10 % fata de oferta noastra ! Va asteptam !") este complet falsa ...

Asa este, aveti perfecta dreptate ! Noi am inteles cel mai bine acest lucru, dovada stand cele aproape 7000 ( ! ) de raspunsuri date de noi pana in acest moment tuturor celor care au avut curiozitatea sa ne cunoasca oferta !
Suntem intru totul de acord cu dumneavoastra ca aveti dreptul sa va exprimati opiniile, ce trebuie mentionat, insa, sub protectia anonimatului ! In cazul acesta suntem bucurosi ca ati avut observatii corecte pe care le-ati exprimat intr-un limbaj elegant. Nu va ascundem faptul ca am avut in trecut 2-3 situatii in care am fost improscati cu noroi fara sa avem absolut nici o vina, si toate acestea , desigur, tot sub protectia anonimatului...
Ceilalti " forumisti " trebuie sa se astepte sa primeasca de la noi in 90 % dintre cazuri a celei mai bune oferte atat ca preturi cat si ca identificare corecta a reperelor solicitate de dansii !
Am reformulat continutul mesajului nostru de la inceputul topicului pentru ca lucrurile sa fie cat se poate de clare.

PS: va rugam ca o concluzie a dialogului nostru de astazi sa ne spuneti cum au fost preturile oferite de noi pentru piesele originale Ford comparativ cu alte oferte primite de dumneavoastra !

07 Apr 2009, 19:31

Salut!
Ma intereseaza preturile pentru masina din semnatura
VIN WF04XXWPD47L58212 la urmatoarele:
-senzori parcare
-alarma cu pager
-antifurt roti
-scut metalic motor
-cotiera (originala/aftermarket)
-carkit PARROT 3100
Multumesc.

07 Apr 2009, 20:39

As dori pretul pentru urmatoarele componente pt un Ford Focus2 1.6, benzina:
Filtru ulei
Filtru aer
Filtru benzina
Ulei 5W30, 5l
Placute de frana fata
Bujii
Filtru polen

08 Apr 2009, 05:53

buna ziua
pentru masina din semnatura as dori pretul pentru chedere portiere spate.
mersi

08 Apr 2009, 08:25

BUNA ZIUA ,
mondeo 2.0 tdci, 09/2003, WFO5XXGBB53J88118

rog oferta pret ORIGINAL SI PRODUCATOR pentru:
- vopsea SIKKENS (apa) pret/kg
- carenaj roata stg fata (+ o aparatoare mica din plastic)
- grila centrala in bara fata
- ornament cromat sub grila
- grila radiator cu emblema FORD
- scut sub radiator
- set bandou bara fata
- capac cutie sigurante
- aripa stg fata

multumesc

08 Apr 2009, 09:16

buna ziua,
ma intereseaza pentru mondeo din semnatura urmatoarele:
1. -set(4 buc) semering injectoare sau garnituri la semering daca exista
2. -garnitura capac culbutori
multumesc

08 Apr 2009, 09:21

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2ste un lucru absolut normal sa caut piese cat mai ieftine :D pe unde consider eu de masura, chiar si pe internet :). Cred ca ar trebui sa intelegeti acest lucru, atata timp cat telul dvs este sa aveti cea mai buna oferta :D

Asa este, aveti perfecta dreptate ! Noi am inteles cel mai bine acest lucru, dovada stand cele aproape 7000 ( ! ) de raspunsuri date de noi pana in acest moment tuturor celor care au avut curiozitatea sa ne cunoasca oferta !
Suntem intru totul de acord cu dumneavoastra ca aveti dreptul sa va exprimati opiniile, ce trebuie mentionat, insa, sub protectia anonimatului ! In cazul acesta suntem bucurosi ca ati avut observatii corecte pe care le-ati exprimat intr-un limbaj elegant. Nu va ascundem faptul ca am avut in trecut 2-3 situatii in care am fost improscati cu noroi fara sa avem absolut nici o vina, si toate acestea , desigur, tot sub protectia anonimatului...
Ceilalti " forumisti " trebuie sa se astepte sa primeasca de la noi in 90 % dintre cazuri a celei mai bune oferte atat ca preturi cat si ca identificare corecta a reperelor solicitate de dansii !
Am reformulat continutul mesajului nostru de la inceputul topicului pentru ca lucrurile sa fie cat se poate de clare.

PS: va rugam ca o concluzie a dialogului nostru de astazi sa ne spuneti cum au fost preturile oferite de noi pentru piesele originale Ford comparativ cu alte oferte primite de dumneavoastra !

Nu am primit inca o alta oferta, o sa ma mai interesez ...
Am mai cumparat piese de la dvs si in trecut si intradevar preturile erau ptr unele repere mai mici, iar ptr altele putin mai mari ... dupa cum spuneam, este politica dvs de preturi, le stabiliti dupa cum considerati dvs, nu sunt eu in masura sa va spun nimic... doar ca mi s-a parut frustrant sa obtin de la dvs unele preturi mai bune comparativ cu cele de pe PM... oricum, nu vreau sa dezvolt o polemica ...
Urmeaza, cel mai probabil :), sa vin la dvs sa achizitionez piesele de care am nevoie ...

08 Apr 2009, 09:36

ma intereseaza pentru mondeo din semnatura urmatoarele:
1. -set(4 buc) semering injectoare sau garnituri la semering daca exista
2. -garnitura capac culbutori
multumesc

BUNA ZIUA ,

AM TRIMIS MESAJ PM
FOR CAR

08 Apr 2009, 10:18

$1 scrie:$2una ziua
pentru masina din semnatura as dori pretul pentru chedere portiere spate.
mersi

BUNA ZIUA ,

AM TRIMIS MESAJ PM
FOR CAR

08 Apr 2009, 10:35

$1 scrie:$2alut!
Ma intereseaza preturile pentru masina din semnatura
VIN WF04XXWPD47L58212 la urmatoarele:
-senzori parcare
-alarma cu pager
-antifurt roti
-scut metalic motor
-cotiera (originala/aftermarket)
-carkit PARROT 3100
Multumesc.

BUNA ZIUA ,