$1 scrie:$2ste un lucru absolut normal sa caut piese cat mai ieftine 

pe unde consider eu de masura, chiar si pe internet 

. Cred ca ar trebui sa intelegeti acest lucru, atata timp cat telul dvs este sa aveti cea mai buna oferta 

Faptul ca nu sunt un membru cotizant al clubului Ford imi da in continuare dreptul sa fac comentarii pe acest forum ...
Observatia era pentru ceilalti forumisti, pentru a sti totusi la ce sa se astepte de la firma dvs ... evident ca sunteti singurii in masura sa va stabiliti politica, incercam doar sa atrag atentia asupra faptului ca afirmatia dvs de la inceputul topicului ("Preturile sunt oferite special pentru membrii acestui Forum beneficiind de un disccount situat intre5-10 % fata de oferta noastra ! Va asteptam !") este complet falsa ...
PS: va multumesc ca nu m-ati contrazis 

PPS: sper sa reusiti sa va realizati telul

Asa este, aveti perfecta dreptate ! Noi am inteles cel mai bine acest lucru, dovada stand cele aproape 7000 ( ! ) de raspunsuri date de noi pana in acest moment tuturor celor care au avut curiozitatea sa ne cunoasca oferta !
 Suntem intru totul de acord cu dumneavoastra ca aveti dreptul sa va exprimati opiniile, ce trebuie mentionat, insa, sub protectia anonimatului ! In cazul acesta suntem bucurosi ca ati avut observatii corecte pe care le-ati exprimat intr-un limbaj elegant. Nu va ascundem faptul ca am avut in trecut 2-3 situatii in care am fost improscati cu noroi fara sa avem absolut nici o vina, si toate acestea , desigur, tot sub protectia anonimatului...
 Ceilalti " forumisti " trebuie sa se astepte sa primeasca de la noi in 90 % dintre cazuri a celei mai bune oferte atat ca preturi cat si ca identificare corecta a reperelor solicitate de dansii !
  Am reformulat continutul mesajului nostru de la inceputul topicului pentru ca lucrurile sa fie cat se poate de clare.
PS: va rugam ca o concluzie a dialogului nostru de astazi sa ne spuneti cum au fost preturile oferite de noi pentru piesele originale Ford comparativ cu alte oferte primite de dumneavoastra !
Va rugam sa ne trimiteti toate solicitarile dumneavoastra legate de piese de schimb la adresa 
cristina.sulu@axevo.ro sau la numarul de telefon 
0751184788 – d-na Cristina Sulu. 
Va multumim pentru intelegere! 
-----------------------------------------------------
“O singură ambiţie este legitimă, aceea de a fi mai buni!” Monseniorul Vladimir Ghika