Discutii despre alte vehicule.
14 Mai 2009, 16:59
De ceva vreme,doamna mea nu stiu de unde,a venit cu ideea unei masinute
si a gasit Toyota rav4.Stiti sunt scumpe consumabilele,este fiabila?
14 Mai 2009, 17:24
Cred ca are si toyota forum

Da' pe langa faptul ca e secret, nu am voie sa ti-l zic aici..in plus, ar trebui sa te impusc dupa

Parca era ceva cu dubluvedubluvedubluvepunctclubtoyotapunctro
14 Mai 2009, 17:37
te-ai gandit sa o iei noua sau sh?
cica-se in segmentul ala de piata, Land Roverul Freelander e taticul...deci...poate te mai gandesti si iei un kuga...
14 Mai 2009, 17:46
Scuzati fratilor,nu vreau sa intru la altii pe siteuri,eu va am doar pe voi,altceva nu vreau
in fine mii de scuze,eu sunt fan Ford si posesor de Ford,insa a intervenit dorinta sotiei si mai mult era vb de un pret bun de achiyitie
cu astea spuse multam fain pt atentionare si drum bun FORDISTILOR
14 Mai 2009, 17:57
Ok, esti iertat
15 Mai 2009, 14:03
eu lucrez la o firma care vinde in general 4x4 secondhand , si toyota rav4 este una dintre cele mai fiabile masini , dar aici ma refer la pima generatie si motoare pe benzina , iar din cele noi am auzit ca au ceva probleme la motorele diesel si chiar eu am vazut cateva avariate pe marginea soselei , asa ca depinde la ce generatie te referi , eu iti recomand din modelele noi honda cr-v .
04 Aug 2009, 14:48
Eu am ca masina de servici o Toyota Rav4 din '96,motor benzin a de 2000 cm. Deci masina asta face aproximativ 200 km zilnic,si motorul este extraordinar. Trage de numa numa. Consumul e pe masura dar nu ma prea intereseaza. Recomand acest tip de masina,mai ales pentru motorul excelent din toate punctele de vedere.
21 Apr 2011, 12:51
dupa 2 ani te-ai gandit sa-i raspunzi???
21 Apr 2011, 12:59
pai daca pana acum a activat pe celalalt forum