In sfarsit am gasit niste baieti S600,Maxy ..care sunt de acord cu mine

Glumesc desigur pentru ca sunt f. importante si parerile contra caci altfel ne-am intoarce la comunism

Am vrut s-o spun de la inceput dar am vrut sa vad daca mai este cineva de acord cu mine ...S600 a spus exact ceea ce am simtit si eu ...profilul masinii vrea sa semene cu Phaeton dar saraca a iesit prea cocosata.Forma farurilor sunt de passat,tiguan sau ceva de genu ,...dar stopurile sunt uratele .Daca e sa fac referire la "fratele mai mare" lui Skoda adica Volkswagen ...nici stopurile lui Passat CC nu sunt foarte reusite (prea mari dupa parerea mea)...Asa ca saraca Skoda chiar daca incearca sa-l copieze pe fratele mai mare tot n-are ce fura de la el.Era super fain daca cei de la Skoda scoteau ceva original.E adevarat ..e f. greu sa fii original in 2008 cind toti se iau dupa ...toti

Pentru cei care ar putea sa ma acuze ca sunt subiectiv sau partinitor vreau sa spun ca : 1) New Mondeo are stopuri destul de naspa si am spus-o de la inceput desi sunt fan Ford in general. 2) Vorbesc ca un fan al Superbului "Vechi" .Imi place f. mult Superbul "vechi" si daca atunci era "arcuit si rotunjit" nu inteleg de ce l-au "patratit"si maltratat . 3) Am criticat Passatul CC doar la stopuri ...in rest mi se pare foarte reusita .(In anul 2012 Mondeo vrea sa scoata varianta coupe cu 4 usi care va concura direct cu CC-ul)..dar asta e o alta discutie caci deja eu "vinez" acel model coupe caci ma intereseaza f. mult.
Asa ca am deschis topicul asta tocmai in ideea de a avea si pareri "contra" si "pentru" fara suparari .Bafta