Help/Troubleshooting

Probleme caseta directie ford fiesta

Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Moderator: Huffy

Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.

Probleme caseta directie ford fiesta

Mesajde NeaGeo » 18 Mai 2016, 11:10

Asa cum spune si titlul am o problema cu caseta de directie la un ford fiesta. Modelul meu e fiesta mk6 din anul 2003 motor 1.3 benzina, 51kw, 69cp. Problema este ca a mea caseta pierde ulei. Ia pierde de ceva timp, insa la inceput pierdea foarte putin. Completam 50ml cam la 1 luna asa, timp in care se facea 1000-1500km. Acum a inceput sa piarda mai mult, completez cam 50ml la cateva zile, saptamana. In rest caseta nu are probleme, nu trosneste, nu se simte in volan nimic, doar faptul ca pierde ulei.
Am cerut niste date la trami, in targoviste si mi s-a dat un pret de 1050 ron pentru reparatia casetei, cu montaj si demontaj etc. Mi se pare o suma cam mare, si cum nu prea mai stiu pe altundeva mai ieftin care sa repare casete, m-am hotarat sa cumpar din dezmembrari si mai exact de pe pieseauto unde se tine un sistem cu rating, reputatie etc. Am prieteni care au cumparat de acolo si au fost multumiti.
Acum intrebarea mea e daca aceasta caseta de directie se potriveste pe orice fiesta mk6? Adica sa nu fie acelasi cod motor ca a mea, sau sa fie alta motorizare, gen 1.4 benzina, sau 1.4 diesel. Daca se schimba motorizarea se schimba si caseta? Sau ramane aceeasi caseta si se potriveste pe orice fiesta mk6?
De asemenea vanzatorul de acolo imi ofera factura si garantie 6 luni pe caseta.
Voi ce ma-ti sfatui sa fac? Sa o reconditionez pe actuala sau sa o schimb cu una din dezmembrari? Masina oricum nu o voi mai tine mult, insa nu vreau sa dau tepe la urmatorul proprietar al masinii si vreau sa o vand fara defecte ascunse.
NeaGeo
Incepator

Re: Probleme caseta directie ford fiesta

Mesajde papi_grasu » 27 Mai 2016, 09:07

Daca nu ai rezolvat problema te pot ajuta eu.
Reconditionez casete de mai bine de 5 ani.Poate ai auzit de mine.Locatie Vatra Dornei.
Reconditionari casete directie.
papi_grasu
Incepator

Maşina: ford orion 91 1,8

Înapoi la Help/Troubleshooting