Help/Troubleshooting

alarma auto k-9

Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Moderator: Huffy

Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.

alarma auto k-9

Mesajde frantz » 22 Iun 2008, 12:32

am cumparat un ford fiesta sh cu alarma instalata dar nu am si manualul de functionare a alarmei.
Stie careva cum functioneaza?
Este modelul cu trei butoane pe telecomanda, cred ca Mundial este modelul.
ms
frantz
Incepator

Maşina: ford fiesta 1.3, benzina 1993, 44 kw

Re: alarma auto k-9

Mesajde cristian.bisca » 23 Iun 2008, 09:25

ce anume te intereseaza ? butonul de inchidere incuie si armeaza, cel de deschidere descuie si dezarmeaza :)

mai ai butonul valet care daca il apesi de doua ori cat timp e armata alarma face silent disarm, adica descuie fara sa mai sune confirmarea de alarma. teoretic la fel si cand incuie insa la mine tot suna.
Ford Focus III Titanium 1.6 150Cp Ecoboost
cristian.bisca
Member

Maşina: ford focus III Titanium 1.6 150cp ecoboost lunar sky

Mesajde Atupi » 23 Iun 2008, 13:27

La a mea de la butonul de valet (cel mic) daca tin apasat mai mult de 1-2 sec parca se deschid toate usile inclusiv portbagajul. Cred ca poti de asemenea sa o si programezi cumva. Daca vrei sa stii chestii de detaliu despre alarma mergi la vreo firma care se ocupa cu asa ceva si gaseste vreun baiat de acolo care instaleaza si roaga-l sa-ti dea niste indicatii.
In rest butoanele mari fac la fel si la mine, unul deschide si celalat inchide.
Succes !
Ford Fiesta TDCI 2005
Atupi
Gold Member

Mesajde marianrec » 01 Iul 2008, 19:58

Butonul mic de pe telecomanda este un canal auxiliar, nu este butonul Valet.
Intradevar, prin apasarea acestui buton de doua ori scurt alarma se armeaza sau dezarmeaza silentios. Activarea canalului auxiliar se face prin apasarea timp de doua sec a butonului, si odata cu activarea canalului aux se poate dezarma si alarma (depinde cum este programat).
O alta utilizare a acestui buton ar fi eliminarea senzorului de soc din telecomanda: dupa ce apasati butonul de armare/incuiere ,in max trei secunde apasati butonul al 3-lea al telecomenzii. In acest moment senzorul de soc este exclus, operatiune confirmata si printrun beep in sirena.
Butonul valet, este de fapt butonul pt dezarmarea de urgenta si este amplasat, undeva ascuns, in interiorul masinii (lipit pe sub bord pe undeva)
Sper ca foloseste cuiva...
marianrec
Incepator

Maşina: Ford
VIN: WFONXXGCDN3D72286

Înapoi la Help/Troubleshooting