Help/Troubleshooting

VREO ideie cineva cum sa deblochez valva asTA din poza

Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Moderator: Huffy

Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.

VREO ideie cineva cum sa deblochez valva asTA din poza

Mesajde badboy20cm » 23 Iul 2008, 17:09

salut de multa vreme ma confruntam cu o problema banala,,legata de ABS ...,mai exact la test ABS trece fara nici o problema ,si la cei de la ford a trecut testul,,,dar el mecanik nu functioneaza delok bine,...
una fiind ca la orice tip de asfalt,ca e ud ca e pietris mie imi intra ABS ceva ce e anormal
apoi am facut aierisire la roti ,,si doar la 3 roti totul e ok ,,si la una nu curge nimik
pedala o am destul de tare
am desfacut si conducta cu pricina,de la roata respectiva,,,demontata direct din abs si nu curgea nimik fata de celelale 3
abs normal ca intra daca senzorul sesizeaza ca o roata nu tine ,si atunci incepe ABs
a demontat abs ieri sa vad care buba,,am citi si un documentar,,
cika ar avea o supa care poate avea 3 functii,,una sa duca lichidul din pompa in etrier,,a doua sa ramana blocata sa nu faca nimik,,,si trei sa ramana deschisa pe retur,,,sa traga lichidul din etrier inapoi in pompa,...
asa am demontat abs si am suflat pe o conducta principala ,una din cele 2 care vin din pompa,,,si a iesit aer prin 2 conducte ,astupam una ,,iesea numai pe una si invers,,dar la cealalta conducta am facut la fel si iese decat pe una iar cealalta nimik,,daca o astup pe aia de iese ,nu mai pop sufla,,dar daca trag merge usor,...,de aici am ajuns la concluzia ca e blokat pe retur,,,dar buba e CINE STIE sau are ideee cum pot sa deblochez aia
Fişiere ataşate
3.jpg
2.jpg
1.jpg
badboy20cm
1nsane Member

Maşina: Mondeo Turnier , Buil date 02/05/2001 , 1.8cmc , benzina , 125 ccp , 16 valve , 6 airbag
VIN: WF0WXXGBBW1U89568

Re: VREO ideie cineva cum sa deblochez valva asTA din poza

Mesajde badboy20cm » 23 Iul 2008, 21:11

daca nu i-am dat ciocane ...,si apoi am desfacut si partea din spate ,,care are acolo un motor ...,si nimik,,,am desfacut si o chestye acolo cu un arc si tot nimik,...,pana la urma fu la pitesty am gasit la dezmembrari cu 150 euro dar e de la un desel,...,e vreo diferenta ca omul acela a zis ca doar ultimele 2 cifre difera fata de ce am eu si ...,,mi-a zis si pini cum sunt ,,si sunt la fel ca ai mei,,,stye cineva ceva?
badboy20cm
1nsane Member

Maşina: Mondeo Turnier , Buil date 02/05/2001 , 1.8cmc , benzina , 125 ccp , 16 valve , 6 airbag

Re: VREO ideie cineva cum sa deblochez valva asTA din poza

Mesajde badboy20cm » 23 Aug 2008, 14:48

rog un moderatorsa inchia ...,,s-a rezolvat ,30 ciocane ,defacut in spate la rotor,nimik,...,si am cumparat unul sh
badboy20cm
1nsane Member

Înapoi la Help/Troubleshooting