nu intra cum trebuie in viteze ! ajutor!
salut .Mai intai de toate as vrea sa imi cer scuze daca s-a mai discutat undeva despre asta dar nu merge search-ul de pe forum la ora actuala. Am si eu o mare problema(zic eu si cred ca zic bine).Cateodata , adica 90% din timp cand plec de pe loc intra foarte greu intr-a 1-a , si in marsarier face un zgomot groaznic ca atunci cand ai incerca sa bagi in marsarier cand inca merge masina inainte(dar 10% din timp merge exemplar , parca e alta cutie nici un zgomot , nimic) . Am incercat sa debraiez de mai multe ori , tin apasat ambreiaju ceva timp tin maneta schimbatorului spre dreapta maxim , abia apoi introduc in marsarier ...orice as face cand i se pune goana nu ma mai inteleg cu ea.Cei de la ford au spus ca e o problema mai des intalnita la fiesta focus si fusion cu sincroanele dar marsarierul ????(ala nu are sincroane) ma deranjeaza problema si masina e in garantie pana la anu in toamna dar degeaba ca sunt niste incompetenti:(
Am citit insa undeva ca intra greu in viteze daca e pe duca ambreiajul...nu stiu ce sa zic nu fac liniute deci ...
va multumesc anticipat
Am citit insa undeva ca intra greu in viteze daca e pe duca ambreiajul...nu stiu ce sa zic nu fac liniute deci ...
va multumesc anticipat
- jiji2008
- Incepator
- Maşina: Ford Fusion 2005 1.4 80cp confort