probleme egr?
am probleme cu fordfocus 1.6,110cp-cand motorul e rece sau cand turatia depaseste3000 se aude un zgomot ca un tacanit metalic si , cateodata, imi apare in bord o semnalizare-in franceza -temoin de system moteurs-un semnal eclamarii intr-un cerc; daca opresc masina vreo 2-3 min nu mai apare semnul, zgomotul e in continuare, dar motorul are iarasi vlaga;
am fost la 3 diagnoze-2 la serviceuri obisnuite, ultima la ford bacau;la primele 2 nimic; la bacau cica tb schimbat egrul;pret=2500ron;am intrebat si la un alt service-pret1500;l-am ales pe acesta;azi mi-au schimbat egrul si problema-la prima vedere persista; cica tb schimbat injectorul4;daca nu e nici asta?daca schimb degeaba? in cine sa am incredre?daca era injectorul nu tb sa apara la diagnoza?
am fost la 3 diagnoze-2 la serviceuri obisnuite, ultima la ford bacau;la primele 2 nimic; la bacau cica tb schimbat egrul;pret=2500ron;am intrebat si la un alt service-pret1500;l-am ales pe acesta;azi mi-au schimbat egrul si problema-la prima vedere persista; cica tb schimbat injectorul4;daca nu e nici asta?daca schimb degeaba? in cine sa am incredre?daca era injectorul nu tb sa apara la diagnoza?
- gianipn
- Incepator
- Maşina: ford focus 2004, 1.6 tdci