Help/Troubleshooting

Vulcanizare-care ?

Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Moderator: Huffy

Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.

Vulcanizare-care ?

Mesajde melcu79 » 03 Ian 2009, 21:52

Pentru ca legatura noastra ca soferi cu drumul e foarte importanta, haideti sa vedem ce recomandati sau din contra ce experiente nefericite ati avut?

Sincer eu nu stiu , in Bucuresti , la cine sa merg sa nu coste o groaza de bani, sa faca treaba buna si sa fie cinstiti!

M-ar interesa sa aiba si indreptat jante aliaj etc!

Eu mi-am cumparat si montat (anul trecut) cauciucurile la Autosoft.
Am fost multumit de ei , cu singurele minusuri :1. pretul, destul de mare la lucrarile standard de vulcanizare, dar pe ansamblu a iesit foarte bine datorita reducerilor pe intreaga lucrare (cam 20%).
2. pareau ca vor sa ma incarce cu anumite lucrari, adica vroiau sa-mi bage pe gat roluit de jante (care nu e ieftin deloc) in conditiile in care masina avea 4000 km si nu dadusem in foarte multe gropi.

La Savhor am fost acum o saptamana pentru un echilibrat fata si tot vibreaza volanul, asa ca maine merg iar (am pastrat bonul =D> ).
Sa auzim de bine si sa mergem la fel!
melcu79
Gold Member

Maşina: Fusion Comfort,2007, 68 cp

Re: Vulcanizare-care ?

Mesajde Smiley » 03 Ian 2009, 23:55

e o vulcanizare buna vis-a-vis de cinema Cotroceni.
Focus C-Max Ghia 2.0 TDCI
Imagine
Smiley

Înapoi la Help/Troubleshooting