Help/Troubleshooting

Probleme calculator de bord Mondeo 2001 1.8 Ghia

Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Moderator: Huffy

Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.

Probleme calculator de bord Mondeo 2001 1.8 Ghia

Mesajde Zapp6226 » 31 Mai 2009, 22:14

Salutare tuturor.
Sunt nou pe forum si cu ocazia acasta va salut pe toti :-h

Am o mare problema cu calculatorul de bord.... pun benzina apoi pun contactul si imi arata kti km mai am de mers cu benzina pusa .. de ex 200 ...
Dupa ce merg pana la 100 ..100 si ceva mi se blocheza. kiar dak mai pun benzina imi ramane blocat la 100 de km kt mai am de mers cu benzina.. desi acul creste la benzina..

K sa imi arate corect de fiecare data knd mi se blocheaza trebuie sa scot borna de la baterie.. sa setez geamurile sa se inchida in ambele pozitii.. sa bag codul CD`playerului

Va rog frumos spuneti-mi dak ati intalnit si voi aceeasi problema si cum o pot remedia

P.S. ... nu numai la 100 de km de mers se blocheaza.. de ex in seara asta la 117
... faza mi se intampla de knd am mers mai multisor sub 80 de km .. knd se aprinde rezerva
Zapp6226
Incepator

Maşina: Ford Mondeo 1.8 130 cp Ghia 2001

Re: Probleme calculator de bord Mondeo 2001 1.8 Ghia

Mesajde Mihai L » 31 Mai 2009, 22:54

Este de ajuns un singur topic...
Ramane deschis cel de la Mondeo MK3.
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr