Help/Troubleshooting

aparitia substantei vascoase in vasul de expansiune..defect?

Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Moderator: Huffy

Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.

aparitia substantei vascoase in vasul de expansiune..defect?

Mesajde catalin_iubitul » 08 Sep 2009, 21:13

am cumparat fordul focus 1.8 tdci din 2002 cu o substanta vascoasa in vasul de expansiune si in tot circuitul apei.imi poate spune cineva daca e defectiune si ce anume ar fi defect? pentru a cuarata circuitul de apa ce solutii sunt?
:-O
catalin_iubitul
Incepator

Maşina: ford focus trend tdci 1.8 2002
VIN: whihioo5456hg6764

Re: aparitia substantei vascoase in vasul de expansiune..defect?

Mesajde Huffy » 08 Sep 2009, 21:31

Ar putea fi un amestec de apa cu ulei, caz in care inseamna ca ai garnitura de chiulasa arsa (sau a fost arsa). Bine ar fi sa nu mai circuli cu masina si sa rogi un mecanic sa arunce o privire. Pt inceput sa cureti instalatia si sa pui antigel nou. Exista solutie pt curatat instalatia de racire, se gaseste pe la magazinele de piese. Mai poate fi si de la racitorul de ulei, cauta pe forum.

L.E. Acum am vazut ca ai mai deschis un topic si la sectiunea Focus, acolo ai mai mule raspunsuri, deci acesta se inchide.
viewtopic.php?f=53&t=39274
Huffy

Maşina: Ford

Înapoi la Help/Troubleshooting