Help/Troubleshooting

Probleme termostat :( :(

Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Moderator: Huffy

Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.

Probleme termostat :( :(

Mesajde luciMK3 » 30 Mar 2010, 15:13

salut,sunt nou pe`aici cu o fiesta mk3 din 95!! sper ca am nimerit unde trebuia:-s si sper sa ma ajute cineva va rog ! am o problema am avut radiatorul spart, l`am " gospodarit " cu nush ce bobitze aurii care au astupat porii ....si`acum numai ma inteleg cu temperatura de la apa :| ajunge pana la N si mi se pare ca termostatul deschide prea tarziu ...ce e de facut ? schimbat termostatul ? n`as vrea sa dau aiurea banii pe el,sa`l schimb si sa vad ca face la fel ..ca n`am facut nimic ! pls help :-t
luciMK3
Incepator

Maşina: ford fiesta mk3 1196 , 1.100 cmc ,54cp
VIN: 54756875686796795

Re: Probleme termostat :( :(

Mesajde werty8 » 30 Mar 2010, 17:50

Prima data testezi termostatul, dupa ce l-ai dat jos il scufunzi intr-un recipient in care pui apa la fiert, daca deschide e bun daca nu...nu, cumperi altul. Atentie mai exista posibilitatea ca termostatul sa deschida partial, si in cazul asta fierbe apa in motor.
mondeo 3, 2.0, benzin/gpl
werty8
1nsane Member

Maşina: mondeo, 2.0l, 145cp.
VIN: wf04xxgbb41u38551

Înapoi la Help/Troubleshooting