Help/Troubleshooting

Probleme ambreiaj??? :-/

Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Moderator: Huffy

Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.

Probleme ambreiaj??? :-/

Mesajde capt87ovidiu » 21 Feb 2011, 02:46

Salut.O intrebare am si eu.Toata chestia se intampla la treptele de viteza 3,4 si 5.Cand vreau sa depasesc sau sa fortez putin semaforul si accelerez mai agresiv imi patineaza ambreiajul,dar cum patineaza?!...ca si cum as tine ambreiajul calcat la jumatate si accelerez...iar in timp ce patineaza masina prinde viteza dar ca si cum as accelera usor.Trebuie neaparat sa schimb tot chitul de ambreiaj sau doar se blocheaza cilindrul(rulmentul)de ambreiaj si il pot curata ca apoi sa mearga fara probleme.Nu stiu ce sa zic...voi ce ziceti???
capt87ovidiu
Incepator

Maşina: Ford Focus I 2002 1.8tddi 90cp

Re: Probleme ambreiaj??? :-/

Mesajde Alin! » 21 Feb 2011, 15:39

Cauta sau intreaba la colegii cu focus 1. viewforum.php?f=53 si lasa si un spatiu la profil (Masina) ca modifici structura forumului ;).
Focus Fanatic
White and Proud owner of Ford Focus II, 1.6 TDCi, 90 HP, Sea Gray Metalic.
Alin!
1nsane Member

Maşina: Ford Focus II 2007 1,6 TDCI 90HP

Mesajde doru ford focus » 25 Mar 2011, 12:19

salut ,am un ford focus anul de fabricatie 2000 dizel tdi ,imi vibreaza si se aude un zgomot cand accelerez in toate treptele dar cand numai accelerez numai vibreaza si numai exosta zgomot ,am schimbat cauciucurile si am echilibrat rotile,gentile sunt ok ,va rog spunetimi ce poate fi,multumesc
doru ford focus
Incepator

Maşina: ford focus tdi model 2000
VIN: xxxxxxxxxxxxxxxxx

Mesajde verga_Cip » 26 Mar 2011, 10:52

@capt87ovidiu: pana nu desface mecanicul sa iti spuna in ce stare sunt celelalte piese, nu poti sti. La prima vedere e de-ajuns doar discul de ambreiaj. Dar daca si placa de presiune e dusa..si/sau rulmentul...schimbi tot, ca platesti o data manopera!

@doru: tampoane prindere motor/cutie?! Verificat?
verga_Cip
1nsane Member

Maşina: Ford Focus Mk2 2.0 TDCi 100 kw 2005

Înapoi la Help/Troubleshooting