pierdere ulei capac culbutori, parte superioara
Buna seara, am o noua problema cu masina
, a inceput sa dea ulei pe la capacul culbutorilor in partea superioara, pe la capacul acela circular, lustruit, insa nu pe la supapa aceea a lui (are o gaurica mica), ci prin partea de jos a lui si prin centru, se vede ca in centru-jos este mai lustruit capacul decat restul (acesta zona am marcat o cu un cerc rosu) in poza,
este posibil sa se fi subtiat metalul acela, sa aiba por si sa scape prin mijlocul lui ? (dupa ce l-am curatat, in 5 km se murdarise iar in zona marcata cu rosu)
masina nu consum ulei deloc, este diesel 1.8 TDDI 55kw, fiesta 2001, insa pierde pe acolo cam de 1000 km, tot atunci am gasit si suruburile slabite, cele care strang capcul culbutorilor,
uleiul la masina are 8100 km, 5w30 cu norma de ford (insa nu Formula F) si 1 an si o saptamana (o sa il schimb in cateva saptamani)
daca a mai patit cineva asa ceva si in cazul in care trebuie schimbat se schimba tot capacul sau are vreo garnitura ceva
Maine, pe zi o sa fac poze si cu capacul murdar si curat;
multumesc anticipat

este posibil sa se fi subtiat metalul acela, sa aiba por si sa scape prin mijlocul lui ? (dupa ce l-am curatat, in 5 km se murdarise iar in zona marcata cu rosu)
masina nu consum ulei deloc, este diesel 1.8 TDDI 55kw, fiesta 2001, insa pierde pe acolo cam de 1000 km, tot atunci am gasit si suruburile slabite, cele care strang capcul culbutorilor,
uleiul la masina are 8100 km, 5w30 cu norma de ford (insa nu Formula F) si 1 an si o saptamana (o sa il schimb in cateva saptamani)
daca a mai patit cineva asa ceva si in cazul in care trebuie schimbat se schimba tot capacul sau are vreo garnitura ceva
Maine, pe zi o sa fac poze si cu capacul murdar si curat;
multumesc anticipat
Ford Fiesta 2001 1.8 TDDI 75cp
-
gabyy - Member
- Maşina:
- VIN: