Help/Troubleshooting

Amorsare motorina Mondeo TDCI ?

Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Moderator: Huffy

Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.

Amorsare motorina Mondeo TDCI ?

Mesajde Rivelino » 09 Aug 2011, 00:24

Va salut,
Dupa ce am citit topicurile nu am gasit exact cum se amorseza circuitul dupa o schimbare motor(cea din semnatura).
Tot circuitul este gol.
Am gasit ceva cu o pompa de la Practiker dar nu spune unde exact o pui sa amorsezi. Pe returul de la pompa sau de la filtru(se scoate mufa de pe filtru?)?
Aerul care sigur mai este pe tur ca, conducta aiase ridica si pe urma coboara iese de acolo?

Mersi
Rivelino
Incepator

Maşina: Ford,Mondeo TDCI,2002,1998cm,96Kw,Ghia
VIN: WF04XXGBB42J15758

Re: Amorsare motorina Mondeo TDCI ?

Mesajde eric09 » 13 Sep 2011, 10:34

Sal,
As sugera da tragi cu un furtun aerul de la returul filtrului de motorina. Chestia asta o fac si eu de fiecare data cand schimb filtrul si prinde aer. In principiu, cand vine motorina pe furtunul de retur, filtrul e plin!
eric09
Incepator

Maşina: Ford Mondeo 2002 1998 TDCi Ghia
VIN: WFOWXXGBBW2J89008

Înapoi la Help/Troubleshooting