Help/Troubleshooting

Bluetooth - Ford Audio System

Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Moderator: Huffy

Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.

Bluetooth - Ford Audio System

Mesajde endru » 10 Oct 2011, 09:50

Buna

Intrebarea mea este daca se poate activa/dezactiva buletoothu de la sistemul audio ford, mai exact la Blaupunkt TravelPilot EX?
In momentul de fata telefonul nu vede bluetoothu de la masina si nu pot folosi handsfreeul, desi am mai patit odata la fel dar dupa o vreme am vazut ca iarasi functioneaza.
Am incercat cu mai multe telefoane dar tot nimica.
endru
Incepator

Maşina: Ford Mondeo Combi 2.0 TDCI, 2005, 131 cp, 6+1 viteze, cd+navi

Re: Bluetooth - Ford Audio System

Mesajde Smiley » 10 Oct 2011, 13:37

din ce stiu eu, Blaupunkt TravelPilot EX nu are incorporat modul de bluetooth, deci cel mai probabil ai un carkit aditional care are si asa ceva.
resetarea "cea mai sigura" e sa scoti borna de la baterie vreo caeva minute(dar sa ai grija cu codul de securitate de la unitate, ti-l va cere).
alte variante depind de ce anume ai tu acolo.
Focus C-Max Ghia 2.0 TDCI
Imagine
Smiley

Înapoi la Help/Troubleshooting