Help/Troubleshooting

Martor usi deschise aprins

Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Moderator: Huffy

Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.

Martor usi deschise aprins

Mesajde Chivu_mihai92 » 11 Feb 2013, 11:35

Am postat și la Focus 1 această problemă dar nu am găsit nici o rezolvare.
Becul roșu din bord (martorul usa deschisa) stă aprins indiferent dacă sunt închise sau deschise ușile. Lampa din interior și cea din portbagaj funcționează normal, la deschiderea unei uși se aprinde și se stinge la închiderea ei. Asta mă duce cu gândul la faptul că întrerupătoarele ușilor și hayonului funcționează corect. Problema a apărut din senin, de pe o zi pe alta fară ca mașina să pățească nimic.

Ce aș putea să mai verific ?
Dacă nu găsesc nici o rezolvare cum pot anula acel bec roșu? Am scos ceasurile din poziție și am încercat să rotesc becul din poziția sa dar nu se mișcă decât puțin.
Chivu_mihai92
Member

Maşina: Ford focus 1,6 02, gpl
VIN: wf0axxwpda2l39715

Înapoi la Help/Troubleshooting