Switch to full style
Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

VC IDS china

20 Oct 2014, 11:35

Buna ziua
deschid acest topic in speranta ca voi gasi cateva detalii despre acest produs http://www.aliexpress.com/item/2014-Hig ... 59590.html in ce priveste functionarea ,mai concreta daca poate face ce specifica vanzatorul .
Ma intereseaza daca va functiona pe un mondeo tdci 2004 si un focus tdci 2008,la cel din urma acum o saptamana a fost inlocuita pompa de servo (electrica) in urma acestei operatii masina a ramas cu eroarea B2477--trebuia programat modulul.
A fost o intreaga aventura gasirea unei interfete VCM IDS in Tulcea,singurul servis ce o detine in acest oras nu o foloseste (nu stiu motivul)...asa am ajuns la reprezentanta Galati.

Cu acesta interfata puteam sa fac coding/programming pentru EPS? :-/

Re: VC IDS china

25 Oct 2014, 13:07

am discutat cu Sophia-VIP (reprezentant vanzari) dupa cate am inteles face doar diagnoza free, pentru programare trebuie facut cont la Ford...banuiesc ca este vorba de licenta :-" .

mai caut poate gasesc ceva accesibil si bun .
Răspunde