Switch to full style
Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

cat mai tine ambreiajul dupa ce incepe sa patineze?

18 Dec 2014, 09:52

Salutare!

Probleme...a inceput ambreiajul sa patineze la peste 2500-3000 ture in accelerare si urmeaza maine un drum Bucuresti-Poiana Brasov. Credeti ca o sa tina dus-intors? Mentionez ca intra in viteze si poti sa mergi normal cu masina daca o tii sub 3000 si fara accelerari bruste. Also, masina e un FOcus II sfarsitul lui 2008, 1.6 benzina cu 74000 Km la bord.

As aprecia orice fel de parere!

Multumesc, guys! :D

Re: cat mai tine ambreiajul dupa ce incepe sa patineze?

18 Dec 2014, 09:54

BTW, daca nu am deschis discutia unde trebuie va rog sa-mi spuneti sa o mut...i'm a noob :)

18 Dec 2014, 10:49

in mod normal te tine, dar s-ar putea sa ai probleme la urcare/coborare in functie de cat de tare patineaza

18 Dec 2014, 11:01

Eu am mers cu ambreiajul patinand vreo 3000 km si n-am avut emotii. Un drum de 400 km nu o sa ii faca nimic. Doar sa fii tu atent in depasiri sa nu te pacaleasca.

18 Dec 2014, 11:58

Multumesc mult baieti! Totusi, avand in vedere ca vin sarbatorile si se "ivesc" drumuri, am hotarat sa il repar azi, la BDT. FIY, pret cu piese originale kit ambreiaj + manopera = 2800 ron, iar cu piese aftermarket (ce o sa aleg eu) = 2000 ron. Sa fie intr-un ceas bun...
Răspunde