Switch to full style
Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

trepidare masiva la plecare cu patinare

26 Feb 2015, 23:13

In seara asta, ploua, era ud pe jos, si la o plecare brusca, invartindu-se rotile in gol, trepida si bordul toate se miscau prin masina, ca si cand vibratia asta ar fi venit de la bucse, brat, roti, de undeva din zona aia, pentru ca va spun, parca era cutremur, pana cand incetau rotile sa se invarta in gol... Vi s-a mai intamplat?! Stiti ce poate sa fie?

Re: trepidare masiva la plecare cu patinare

27 Feb 2015, 01:22

Bucsi spate brate fata, capete de bara , tampon balans motor si multe altele. Fleacuri .

27 Feb 2015, 10:51

Poate sa fie si de la amortizoare fata obosite, dar toate jocurile din suspensie contribuie.
Cand rotile rup aderenta incep sa "topaie" pe asfaltul ud si se simte oribil in masina.

17 Ian 2017, 20:47

Intr-adevar, era de la telescoape+arcuri, pentru ca ulterior le-am inlocuit si nu mi s-a mai inntamplat asta

17 Ian 2017, 20:47

A pus cineva pe masina Eibach Pro Kit? Ma tot uitam zilele astea si mi-ar placea un astfel de set :D
Răspunde