Switch to full style
Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

wensauer?!?

31 Dec 2007, 16:12

salut!
sunt pe cale de a achizitiona un focus 2 de la aceasta firma, pt ca din toate cautarie mele pe mobile si autoscout, ei au cele mai bune oferte. am citit aici pe forum unele pareri pro si contra despre aceasta firma, as vrea sa stiu totusi dk merita sa-mi cumpar maina de la ei. de la cei care au fost acolo, un sfat, va rog!!!

ps: pt radur", sa stii ca nu a uitat de berea promisa :wink:

31 Dec 2007, 17:22

Si eu am fost in situatia ta ( cautarea unei masini ) si dupa ce am citit mai multe forumuri auto din Germania, mi-am dat seama de ce au cele mai bune preturi : ptr ca au manarit nr de km iar unele masini au fost implicate in accidente si au fost "refacute".

Gasesti multe alte firme ( autohaus-uri ) din Germania care au preturi cu cateva sute de E mai mari , dar prezinta increde mai mare ,cel putin ptr nemti !
Asa ca ,ai grija de unde cumperi...si uita de wensauer

02 Ian 2008, 13:39

Eu am cumparat de la Wensauer un FF2 in August 2007, pentru mine, nu ptr. business.
Personal sunt f. multumit de achizitia facuta si faptul ca oamenii de acolo au prezentat tot felul de masini si lovite si mai putin lovite si zgiriate, si mai bune din punct de vedere estetic, arata faptul ca oamenii nu sunt disperati sa vanda decit daca ai gasit ceea ce vrei tu, depinde doar de tine, daca stii de fapt ce-ti doresti si bineinteles ce iti poti permite.
Pentru mine Wensauer a fost un partener bun si a fost o afacere buna.

04 Ian 2008, 17:18

nici eu nu am ce sa bag de vina la masina luata de la ei .... poate tine si de noroc :roll:

04 Ian 2008, 17:38

Am auzit de la multi ca au luat masini bune de la dat autohaus. http://www.autohus.de

09 Ian 2008, 18:19

Eu i-am luat masina tatalui meu in martie anul trecut si a fost foarte OK, cei de la Wensauer au fost cat se poate de fair. Nu mi-au ascuns defecte, mi-au si aratat unde pregatesc ei masinile de vanzare, tot tacamul.

Dupa 1 an masina merge brici si nu am nici un motiv sa ma plang de cei de la Wensauer.

Daca cei "tzepuiti" nu erau vorbitori de limba germana si nu s-au inteles cu aia de acolo atunci nu e vina dealerului, care de altfel am scris si eu ca nu prea le are cu alte limbi, in afara de a lui.

05 Aug 2008, 13:15

la astia masinile au fost inhiriate in spania!!!!
deci 50000 km nu sunt multi !!! dar masina a condus-o 50000 de persoane !! deci e cam varza !!

Re: wensauer?!?

31 Oct 2008, 11:14

din cei care au fost la acest dealer, a observat cineva daca aveau si ceva cu cutie automata? un focus, un c-max?
am intrat pe site si nu am gasit, dar ma gandesc ca nu au toate masinile trecute pe site.
multumesc.
respect.

Re: wensauer?!?

18 Feb 2009, 15:31

Masinile de la Wensauer sunt lovite pe toate partile si scumpe.
Am fost la ei si am vazut.
Răspunde