Switch to full style
Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

Ilumimat nr inmatriculare

12 Ian 2016, 22:05

La focus kombi din 2000 nu am curent pe firele de la iluminat nr inmatriculare am caitat sigurante sunt ok firul am verificat nu pare a fi intrerupt daca ar putea sa ma ajute cineva

Re: Ilumimat nr inmatriculare

12 Ian 2016, 23:45

1. Foloseste functia de cautare a forumului... informatia solicitata de tine exista pe forum.

2. Daca doresti sa fi ajutat(a) si sa primesti raspunsuri... macar trece si tu cateva date despre masina la profilul tau sau in semnatura ta... cum ar fi: tipul si marca de autovehicul, seria de sasiu, motorizarea, anul de fabricatie, localitatea de domiciliu, etc... daca nu doresti sa oferi alte detalii atunci cand expui o problema de ordin general si la tine apare trecut la profil decat Ford, iar cei care doresc sa te ajute sunt nevoiti sa isi dea cu presupusul ghicind ce masina ai putea sa ai...
Răspunde