Switch to full style
Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

roata infranata!

21 Ian 2008, 13:03

Imi merge roata din dreapta spate infranata, ieri am dat o tura cu masina si pur si simplu mi s-a incins si janta....o perioada am tinut masina in parcare si am tinut si frana de mana trasa; Este o problema care poate fi remediata si fara a merge la service??? Multumesc!

21 Ian 2008, 13:08

Vezi ca iti distrugi discul de frana daca mergi cu ea asa. Posibil sa se fi blocat cablul de frana de mana pe partea dreapta. Trebuie sa ridici masina ca sa umbli la el.

21 Ian 2008, 13:23

si nu numai discul ,,daca mergi cu ea asa si se incinge rau ,iti scuipa vaselina din rulment .Sa nu te apuci sa torni apa ,,poate reusesti sa o bagi intr-o parcare subterana gen plaza

21 Ian 2008, 13:25

scuze, dar nu am inteles ce ai vrut sa zici cu parcarea subterana :|

21 Ian 2008, 13:33

iti sugeram daca poti duce masina acolo pt cateva ore ...,in parcarea subterana este mult peste 0 grade ,,si pana iti bei tu o cafeluta si papi ceva se dezgheata ce este inghetat ..

21 Ian 2008, 14:02

Cate grade sunt in Bucuresti?! Ca la Bacau sunt peste 5!!

21 Ian 2008, 14:10

E cald si aici. Nu se pune problema de inghetz.

21 Ian 2008, 14:15

Ar putea fi cablul agatat de camasa...?
Răspunde