Switch to full style
Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

Problema Pneu-

12 Noi 2017, 00:56

Salut

Dupa mica inspectie astazi la pneuri am constat ca cel de pe spate prezinte 2 julituri

Evident ca nu se poate repara
Intrebare mea este acum cat de sigur mai poate fi in aceste conditii?
Momentan am condus numai prin oras dar am un drum de 1200 km cam in 2 saptamani .

Cum s-a intamplat?.. NU imi explic, daca as fi luat eu vreo bordura sigur facem ceva si la janta ceea ce nu s-a intamplat.
Cauciurile au fost schimbate saptamana trecuta si suspectez ca cine s-a ocupat de ele nu a fost prea atent.
Fişiere ataşate
IMG_3807.jpg
IMG_3806.jpg

Re: Problema Pneu-

12 Noi 2017, 17:23

iaca de aia imi place mie balon de 65 si nu de 50 sau 55. DIn pacate trebuie sa cumperi alte cauciucuri.

12 Noi 2017, 21:25

Daca prima mai e cum mai e, a 2-a e nasoala rau... Iar eu suspectez pur si simplu un caine. Sau mai multi. Pentru ca am vazut cum musca inclusiv din bara (cred ca mai am pe undeva poze). Nu e imposibil sa isi fi incercat vreunul coltii pe un cauciuc...

13 Noi 2017, 12:11

nu , nu este caine, de asta sunt sigur
este bordurda luata cumva de mine desi nu imi aduc aminte
talonul fiind 235/35 r19 practic s-a luat din protectia pentra janta( mini protectia)
NU se vede nici o sarma si nu am nic o urma de umflatura
avand o discutie cu cineva priceput cica de la Michelin mi-a zis ca este ok pot sa merg , nu pe circuit normal dar anul viitor putin probabil sa le mai pot folosi.
Răspunde