Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.
Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în
Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru
generalităţi.
06 Mar 2005, 16:17

As vrea sa schimb motorul la amea Granada, din 2.0l benzina actual intr-un diesel.Ce motor s-ar potrivi fara prea multe adaptari?Trebuie sa schimb si cutia de viteze, conductele de alimentare?
Unii zic ca da, altii nu!!

Multumesc de sfaturi!
06 Mar 2005, 21:40
cred ca motorul de la sierra TD 1.8 1989-91 nu stiu exact anul...
23 Iul 2005, 13:10
salut iti merge orice motor diesel de la 1.8 2 2.2 de siera sau scorpio trebe skimbata si cutia de viteze; deasemenea rezervorul, conductele de alimentare daca sunt de plastic(si asa sunt la granada 85), masina treb antifonata bine, antifonarea de benzina e total dif de cea de diesel-altfel o sa iti caraie motorul in cap...dar las-o frate asa ca e masina buna kiar daca are motor v6 2l sau 4 in linie tot de 2 l...cu carb bine reglat scoti in jur de 12 13 in oras si vreo 7 8 in afara..mentionez ca toate motoarele se potrivesc numai ca treb sa le pui suportii tai , motoarele avand acelasi tip de prindere a suportilor de ele .
25 Iul 2005, 14:03
Multumesc de raspuns!Am renuntat la ideea diesel intretimp, acum sunt aproape gata cu materialele pentru vopsire, antifonare si altele i le-am facut acum un an, e nevoie doar de vopsea noua.Caut un cuptor ca am luat Standox....m-a spart la bani :icon_rolleyes: si vreau sa iasa boboc!!!
25 Iul 2005, 17:17
la ce pretz ai gasit vopseaua?